Bloggen 10 Ă„r! 🎂

 
Idag Àr det exakt tio Är sedan jag började blogga. Detta Àr inlÀgg nummer 3 420 - hur sjukt Àr inte det?! Det har hÀnt mycket pÄ de hÀr tio Ären, och jag Àr stolt över hur mycket jag utvecklats och tacksam över allting som numera berikar mitt liv. Det har inte gÄtt sprikrakt, och det gÄr fortfarande mycket upp och ner, men sett över lÄng tid har min tillvaro blivit bÀttre. 
 
För tio Är sedan var jag 21 Är gammal (snart 22) och bodde i en liten etta i Kristianstad, jag var fattig student och skulle snart börja skriva kandidatuppsatsen i företagsekonomi, min Àlskade kisse skulle snart komma in i mitt liv, min kÀrleksrelation sedan nÀstan fem Är tillbaka befann sig i det sorgliga slutskedet och jag mÄdde verkligen skit över det, jag saknade min familj som bodde 40 mil bort och jag kÀnde mig vÀldigt ensam, jag grÀt mycket och hade svÄrt för att sova, hÀr pÄ bloggen var jag rÀdd för att visa vem jag var och hade varken bilder eller nÄgon personlig information... 
 
Jag Ă€r glad över att inte vara dĂ€r lĂ€ngre. ❀ 
 
Nu Àr jag 31 Är (snart 32) och bor i den bÀsta och finaste lÀgenhet jag nÄgonsin haft, i centrala Norrköping och med familjen pÄ nÀra hÄll. Jag har god ekonomi och ett jobb jag trivs med, jag har nÀstan 600 avklarade högskolepoÀng men pluggar numera bara för nöjes skull och inte för att jag mÄste. Min största sorg Àr att min Àlskade kisse inte lÀngre finns med mig, men jag Àr tacksam över de fina Är vi fick tillsammans. Jag har landat i en asexuell identitet och hyser ingen som helst lÀngtan efter nÄgon ny flickvÀn, jag tycker att det Àr skönt att vara sjÀlv. Min psykiska hÀlsa Àr relativt stabil nuförtiden, jÀmfört med för tio Är sedan (Àven om jag förstÄs fortfarande har psykiska problem). Jag Àr engagerad i flera ideella föreningar, dÀr jag mött mÄnga fina mÀnniskor som berikar mitt liv. Jag somnar utan sömntabletter. Jag Àr ganska öppen hÀr pÄ bloggen, med bÄde bilder och information (Àven om jag tyvÀrr ibland kÀnner mig hÀmmad frÄn att skriva om vissa saker som jag egentligen skulle behöva skriva av mig om men som jag hÄller tyst om av hÀnsyn till andra mÀnniskor - frÄn att ha varit tÀmligen anonym har min blogg blivit ett tillhÄll för en stor del av min bekantskapskrets, pÄ gott och ont). 
 
Nu inleds en ny tioĂ„rsperiod. FĂ„r se vad jag har att skriva hĂ€r om ytterligare tio Ă„r. Om jag fortfarande bloggar dĂ„ alltsĂ„. Men det hoppas jag att jag gör. Och jag hoppas att jag dĂ„ kommer kunna se tillbaka och se att jag blivit Ă€nnu mer stabil och trygg i mig sjĂ€lv. ❀

Kommentarer

TĂ€nker du skriva en kommentar?

Vad gullig du Àr! Jag blir jÀtteglad nÀr jag fÄr trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. OlÀmpliga kommentarer, sÄsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihÄg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback