Coming Out On Top

Det är jättesent och jag har inte gått och lagt mig än. Och varför inte det då? Jo, jag har nyligen börjat spela ett visst dataspel och det är jävligt beroendeframkallande. Det heter Coming Out On Top och det har tagit min snedvridna fascination för bögar till helt nya nivåer (högre eller lägre låter jag vara osagt). Jag spelade större delen av dagen igår, och nu har jag ägnat de två senaste timmarna åt det (ända sedan jag kom hem från kvällens Pride-möte). Jag heter Mark, går sista terminen på college och har precis kommit ut för mina rumskompisar...dags att börja dejta! 
 
Don't try this at home! Eller...gör det för all del, men se till att vara ensamma hemma! ;-) 
 
Idag har jag äntligen kommit underfund med hur jag ska få till det med Alex, men Luke vill fortfarande inte ligga med mig. Och Phil ska vi inte ens prata om...han verkar hata mig vad jag än gör eller säger! Jed däremot är mer lättillgänglig, men han har en sådan läskig bad boy-aura omkring sig. Ian är gullig, men han vägrar erkänna att han inte är helt straight, han bara rantar tillbaka till sin exflickvän hela tiden vilket är himla frustrerande. Jag står inför stora utmaningar! 
 
Oh dear...nu måste jag faktiskt gå och lägga mig! Natti natti!

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback