Genus, japanska och utebliven scenskräck

Jahapp. Ännu en dag då jag pluggat från morgon till kväll är till ända. Jag undrar om det är riktigt hälsosamt att tillbringa sina helger på det här sättet när man jobbar heltid i veckorna?! Tveksamt faktiskt. Men men...nu är i alla fall inlämningsuppgiften och seminarieinläggen i genuskursen inlämnade och klara.
 
Rätt bra sammanfattning av vad det hela handlar om. :)

Någon japanska har jag inte hunnit med, men det får jag ta imorgon efter jobbet. Det jag ska göra senast tisdag är att lära mig uttala dessa meningar felfritt...
 

はじめまして

スベンソンです

どうぞよろしく

わたしは かいしゃいんです

35さいです

スウェーデンじんです

 

...och sedan spela in dem och skicka in ljudfilen till läraren - som jag är rätt övertygad om har japanska som sitt modersmål. No pressure...

 

På tisdag ska jag förresten även hålla en liten föreläsning för mina kollegor. Jag förväntas prata i sisådär en halvtimme och jag vet fortfarande inte riktigt vad jag ska säga - och det kommer jag förmodligen inte veta förrän det är riktigt dags eftersom ämnet är av en sådan art att jag måste improvisera mig fram och känna av vilken nivå som är lämplig för åhörarna.

 

Det är verkligen konstigt att jag inte känner mig fullkomligt skräckslagen inför detta. Men det kanske kommer imorgon...det kommer garanterat på tisdag i alla fall.

 

Nu ska jag sova!


Kommentarer
Lillasyster

Du kommer klara det utmärkt, favvosyster! Du är awesome! :) <3

Svar: Tack, gullesyster! :-) <3
The Worrying Kind

2013-09-22 @ 20:34:17

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback