Träning och teater och det jag inte orkar tänka på

Idag är en mörk dag i svensk demokrati. 😔 Som befarat röstades en brunhögerregering fram. Med en klar agenda om att sparka på de som redan ligger och gynna de som redan har det bra, montera ner välfärden och öka klyftorna i samhället. Och det är bara så jävla sorgligt och läskigt och upprörande på alla sätt.

Och jag orkar fan inte skriva något omfattande om eländet just nu. Det finns många andra som gör det himla bra, bland andra Vardagsrasismen. Så kolla gärna in deras inlägg, medan jag fokuserar på mitt psykiska välbefinnande.

Jag var väldigt trött imorse, men en händelse i parken på väg till jobbet fick mig att kvickna till rejält. Jag fick syn på en stor sten en bit längre fram och reflekterade över att det var märkligt och undrade var den kom ifrån. 🤔 Plötsligt började "stenen" röra på sig och springa över gräsmattan. Och jag drog skärrat efter andan och insåg att det inte alls var någon sten utan en stor fet råtta. 😲😲😲 Var jag inte vaken innan så blev jag det definitivt då. 😉

Efter jobbet var det dags för gymbesök igen. Det var roligt, men fruktansvärt jobbigt. En av passets sex övningar var den beryktade släden som ni ser i bilden ovan. Varje gång jag har tränat med den har jag fått astmaanfall och tvingats avbryta, och idag var inget undantag. Efter andra varvet med släden blev jag tvungen att lägga mig ner på golvet och försöka få ner flåset. Det var åtskilliga minuter kvar av passet, men jag klarade inte av mer. Jag blev sjukt besviken över att inte kunna ta mig igenom hela träningspasset, men det är väl bara att försöka acceptera faktum.

Efter gymbesöket stapplade jag hem och duschade och bytte om och åt lite mat, och sedan begav jag mig ut i regnet för att delta i teaterns vänförenings årsmöte. 🎭 Det var jättetrevligt och precis som efter förra veckans sammankomst skuttade jag hemåt efteråt fylld av energi. 😊💖 Det är så himla gulliga människor i den där föreningen. Och så härligt att få hänga med andra teaternördar. ☺️ Tre av damerna propsade på att jag ska börja spela teater, jag försökte förklara för dem att det inte riktigt fungerar på grund av min sociala fobi (jag har ju faktiskt försökt) men de var jätteentusiastiska och försökte hitta vägar framåt för mig. Och jag tror väl att jag ikväll lite halvt har blivit invald i styrelsen för vänföreningen, som ett steg på vägen. 😅

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback