Tur att jag åtminstone inte kan föra över pengar via mobilen

När jag vaknade imorse (av en fullkomligt vidrig mardröm förresten) upptäckte jag att dutten var död. Vilket är väldigt märkligt eftersom den var nästan fulladdad igår kväll. Så dår får jag lite lätt panik och undrar - vad fan har jag gjort inatt?!
 
Jag har lite halvdiffusa minnen av att jag köpte en klänning på Tradera (efter en snabb kontroll kan jag konstatera att - ja, det gjorde jag). Och spelade lite Wordfeud. Men sedan då? Jag måste ha gjort något mer, för en nästan fulladdad dutt laddar inte ur av sig själv över bara en natt. Det gör den faktiskt inte.
 
Så vad fan har jag haft för mig?!?
 
Gårdagskvällens inköp. Förmodligen tur att jag var lite väck, annars hade jag nog tänkt efter mer och tyckt att denna ljuvliga kreation var både för dyr och för onödig att inhandla. Undrar om det finns någon vid-sina-sinnens-fulla-bruk-klausul på Tradera? Jag vet exempelvis att Magnus Betnér sitter och ropar hem saker på fyllan...och jag gör det uppenbarligen på Imovane...och sådana avtal kan väl inte vara riktigt bindande, eller? Nåväl, nu råkade ju den här klänningen vara väldigt fin och jag vill absolut inte upphäva detta köp. Men framtida köp då? Det återstår att se.

Kommentarer
Lillasyster

Du berättade så nöjt för mig om köpet inatt, jag tyckte du var gullig :)

2014-03-04 @ 11:08:49
Per

Även om du nu känner att klänningen var dyr måste jag säga att den var fantastiskt snygg!

Svar: Alldeles underbart vacker är den! :-D Längtar tills jag får hem den...
The Worrying Kind

2014-03-05 @ 12:10:45
Jane

Snygg klänning! Läskigt bara att bli så "glömsk" på Imovane :S Vet känslan, men har inte handlat ännu iaf :P Förresten kan jag inte läsa din blogg via mobilen längre, så är inte inne lika ofta. Var efter du ändrade layout.

Svar: Men vad märkligt, ändringen jag gjorde var ju en mobilanpassning för att det skulle bli LÄTTARE och inte omöjligt att läsa i mobilen! :-O Vad har du för mobil?
The Worrying Kind

2014-03-06 @ 22:23:32
Jane

Sony Xperia, ca 2 år gammal. Ska snart köpa ny mobil. Kanske att det funkar då igen :P Den krånglar lite då och då, så det kan mycket väl ha med min mobil att göra, om det funkar från andras mobiler?

Svar: Har genom ytterst ovetenskapliga undersökningar kunnat konstatera att bloggen går att läsa i såväl Samsung Galaxy S4 som iPhone 4S...så jag misstänker att det är din mobil som krånglar. Om du funderar på en ny så kan jag verkligen rekommendera Samsung Galaxy S4...jag har två stycken och jag älskar dem! :-D
The Worrying Kind

2014-03-07 @ 14:16:10
Jane

Ja, den sjunger snart på sista versen. Har du två? :) Har nog mer eller mindre bestämt mig för Xperia Z compact, men tack för tipset!

2014-03-14 @ 23:28:57

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback