Gubbjävel, allergifrånvaro och poddpremiär

Jag har inte mått så bra de senaste dagarna. 😔 Dels är det PM(D)S, men framförallt är det läraren i en av kurserna jag läser nu. Jag har aldrig under mina snart 16 år som högskolestuderande varit med om en så rörig och ostrukturerad kurs - och en lärare som är så sjukt oprofessionell och otrevlig. Jag har vid ett par tillfällen nu ställt helt rimliga frågor i kursens forum, som han helt sonika vägrat svara på. Och inte bara det, han har en väldigt nedlåtande attityd och uttrycker sig som om jag vore helt efterbliven. Det är fruktansvärt kränkande och jag blir både ledsen och förbannad. Och sjukt omotiverad att slutföra den här kursen.
 
Så det är jävligt tråkigt. 😔 Pluggar är ju någonting jag gör för att jag tycker att det är så himla kul. Men just nu känns det bara som en plåga. Gubbjäveln dödar all glädje jag känner över att gå den här utbildningen. Jag har nedräkning fram till den 4 juni när deadline för den sista inlämningsuppgiften är, och ber till högre makter att jag ska bli godkänd (vilket tyvärr inte är så sannolikt eftersom han verkar ha utsett mig till sitt hatobjekt och psykar ur på precis allting jag gör 🙄) så att jag slipper ha med fanskapet att göra mer.
 
Tur då i alla fall att den andra kursen jag läser nu är så himla rolig. 🙏 Och att jag trivs så fantastiskt bra på jobbet. ❤️ Och att våren är så vacker. 🌸
 
Idag har jag haft min första semesterdag från mitt nya jobb. Inte för avkoppling dock utan för att åka till sjukhuset för uppföljning av allergivaccinationen som jag påbörjade i höstas. Jag är så otroligt tacksam över att jag får vaccinera mig mot pollen, jag kunde aldrig föreställa mig att livet kunde vara såhär - vi är liksom i slutet av april nu och jag har FORTFARANDE inte börjat känna av min pollenallergi än. 😲👍 Läkaren sa att jag kan börja använda nässpray snart, för att förebygga inför den värsta pollenperioden, men jag tycker att det ska bli spännande att se hur långt in i pollensäsongen jag hinner komma innan jag börjar känna av eländet så jag vill inte medicinera någonting extra utöver min dagliga året-runt-medicinering.
 
Läkaren frågade hur mycket min astma påverkar mig i vardagen. Jag hade först svårt att svara på det, eftersom jag ju anpassat min livsstil utifrån min astma och undviker sådant som triggar igång den - vilket ju gör att jag inte besväras av astman i vardagen. 🤷‍♀️ Han lyssnade dock på mina lungor och konstaterade att jag fortfarande har väsljud där och jag berättade att jag ju inte klarar av att genomföra alltför pulshöjande aktiviteter utan att få astmaanfall. Jag fick en ny inhalator utskriven, jag ska byta ut mina två befintliga inhalatorer mot den och se om min astma blir bättre.
 
Och under eftermiddagen gjorde jag något jätteläskigt. Jag medverkade i inspelningen av en queer podd! Här hemma hos mig! Jag skulle prata om asexualitet, och jag var så jävla nervös och spänd - för att säga fel saker och göra bort mig, för att vara för tråkig eller för privat, för att få min röst inspelad, för att ha folk här hemma... Jag har under de senaste timmarna post mortem-analyserat sönder hela situationen och allt jag gjorde och sa. 😖😣 Jag blir så trött på mig själv för att jag håller på med det, samtidigt som jag försöker inta ett accepterande förhållningssätt till hur min ångest fungerar. Det går sådär, men nu är det i alla fall sovdags och imorgon är det systerdag. Natti natti! ❤️
 

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback