Idag är det min dag ❤️

Jag tycker verkligen om den 10 december. ❤️ Det är min namnsdag, det är mormors och morfars bröllopsdag - och jag väljer att tolka det som att alla flaggor som hissas i Sverige det datumet är för vår skull. 😊😉 Och fina människor i min omgivning uppmärksammar mig på min dag. 🙏❤️ (Det har faktiskt gått riktigt bra att ignorera de senaste dagarnas mindre trevliga händelser när jag haft en sådan fin dag idag. 🙏) 
 
Syrran har varit här idag och vi öppnade adventspaket nummer 3. 🎁 Även denna gång fick jag ett nytt örngott till min stora hotellkudde av henne och hon fick en ny Mumin-mugg av mig - det börjar bli tämligen förutsägbart det här. 😂😂😂 Jag fick även ett namnsdagspaket av henne, innehållande ett par jättevackra änglaörhängen som jag spanade in i en butik för ett tag sedan. 😇 
 
På eftermiddagen gick vi iväg till Visualiseringscenter för att träffa Per och tjejen han börjat dejta, som befinner sig här i stan över helgen. Vi visste nästan ingenting om henne, inte ens vad hon hette, så vi var rätt nervösa. Men hon visade sig vara jättegullig och väldigt naturlig och lätt att prata med. Vi kollade lite på utställningarna och såg en domfilm om rymden (som både gav mig ångest för att det blev så påtagligt hur sjukt små och obetydliga vi människor här på jorden är OCH gjorde mig lätt om hjärtat just för att vi är så himla små i det stora hela så alla ens problem och orosmoment framstod plötsligt som så obetydliga), och sedan gick vi in till centrum och åt en sen lunch / tidig middag på en restaurang. 
 
Kvällen tillbringade jag förstås på min älskade teater (var annars?! 😂) för musikalbesök nummer 11 (eller 17, om vi räknar med föreställningarna 2020) av Come From Away. 😍🎭🎶💖  Då hade syrran åkt hem, men Per och tjejen var med mig på teatern och såg föreställningen. Och de blev så berörda att de började gråta båda två. 😭 På raden framför mig satt den andra Come From Away-nörden, som ju satt bakom mig igår, och hon hälsade på mig innan föreställningen. Och under applådtacket fick jag igenkännande blickar och skratt från en av skådespelarna. 😁 En mycket lyckad kväll och avslutning på en mycket lyckad dag. 🙏❤️

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback