Träning för kropp och själ

Jag fick inget breakdown på jobbet idag, trots PM(D)S-helvetet. 🙏 Jag kände lite irritation och var även lite ängslig...men det var hanterbart. Jag såg ändå till att informera kollegorna, utifall att.

Arbetsdagen avslutades med ett gymbesök. Det var bara jag och en kollega till som deltog idag. Jag var lite nojig innan på grund av det, men det gick hur bra som helst. Det brukar kännas ganska mysigt även när vi är fler, men det här var ännu mysigare. 😊


Nästa vecka kommer vår tränare hålla i ett jättestort pass för upp till 120 deltagare. Vi är inbjudna och jag övervägde faktiskt nästan att tacka ja. Som en (rejäl!) utmaning. Men sedan bestämde jag mig för att avstå i alla fall. Det får vara måtta med utmaningar ibland. Jag vill inte bli avskräckt från att träna i fortsättningen genom att delta i något så stort och läskigt. 😱 Dessutom föredrar jag de mysiga passen med kollegorna, det känns både tryggare och mer meningsfullt.

Imorgon har jag samtal med terapeuten igen. Jag har lite smått börjat smälta det fruktansvärda faktum att hon kommer överge mig och jag är ganska säker på att det jag vill att vi ska fokusera på under den tid som är kvar är självmedkänsla. Under vårt senaste samtal tipsade hon mig om boken Självmedkänsla av Agneta Lagercrantz, så den har jag förstås införskaffat. Jag har inte hunnit läsa så långt i den än, men inser redan att den kommer vara till stor hjälp för mig. 🙏❤️

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback