Väderomslag

Igår var det vackert vårväder, och syrran och jag rörde oss ute på stan. ☀️ Vi gick i en del affärer, och i en secondhandaffär förälskade jag mig i en spegel som jag varken har behov av eller plats för...men den fick i alla fall följa med hem (och står nu lite bortkommen på mitt hallgolv 😉). Men det positiva med det var att jag fick öva på att be personalen om hjälp (eftersom den stod lite oåtkomligt till i butiken), något jag annars brukar undvika i butiker. Min förälskelse i spegeln var liksom större än min rädsla för att be om hjälp. 😍 Mitt självfokus var dock så stort att jag inte var säker på om den person som hämtade spegeln och placerade den bakom disken i väntan på att vi skulle kolla färdigt i butiken var samma person som sedan tog betalt (det var det inte, visade det sig - men båda två var brunhåriga kvinnor, och mitt självfokus under ångestpåslag är så stort att jag inte lägger märke till närmare yttre detaljer än så 😖). Nåväl. Jag fick i alla fall en liten exponeringsövning - och en mycket vacker spegel. 👍

Vackert och djurvänligt alternativ till påskfjädrar. 👍 Heja Norrköpings kommun! 👏Imorse vaknade jag upp till regn och hagel och snö. Och kände inte alls för att ge mig ut och träna bågskytte. 😣🌧🌨 Så jag ställde in. Stannade hemma och läste en bok om queerteori och ställde om klockorna till sommartid och spelade Sims istället.

Jag älskar snö. När den först kommer på senhösten och lägger ett gnistrande vitt täcke över det grå och deppiga mörkret. 😍 När den kommer på våren är jag inte fullt så förtjust. 😒

Igår ställde jag också in en bågskytterelaterad aktivitet (att åka och kolla på en potentiell ny lokal), jag hade räknat med att kunna åka spårvagn dit men upptäckte att spårvagnarna ersätts av bussar just nu på grund av spårarbete - och jag har inte åkt buss sedan vomeringsincidenten och känner inte jättestor lust att utsätta mig för det igen...så jag överlät med varm hand åt övriga intresserade klubbmedlemmar att inspektera och fatta beslut om lokalen, och ägnade som sagt istället gårdagen åt shopping tillsammans med syrran.

För övrigt är mitt psykiska mående ganska svajigt just nu. 😕 Det känns som att jag balanserar över avgrunden, stundvis i en skenbar stabilitet och stundvis på väg att störta ner i mörkret. Jag behöver hanteras med extra varsamhet just nu.

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback