En fin kväll


Välkomna till min obalanserade värld - just nu känns det bättre igen. Jag har läst ut en jättebra bok, tittat på teaterns livesända uppesittarkväll på Facebook - och fått mejl från ett produktionsbolag jag hörde av mig till i någon ljus stund för ett tag sedan angående att vara statist i deras nästa film. 😊 Och jag veeet att ett mejl inte innebär att allt är klappat och klart kring en eventuell statistroll, men det är ändå ett steg i rätt riktning. Det är två och ett halvt år sedan jag var statist sist, jag börjar sakna det ganska mycket. Det är så himla roligt - och så jävla läskigt. ☺😱 Det är skräckblandad förtjusning, och mycket bra ångestträning för mig. Så jag hoppas att det blir av. 👍

Det var himla mysigt att följa teaterns uppesittarkväll också. ❤ Jag kände genast igen miljön (personalmatsalen i teaterns källare), personerna framför kameran och rösten på personen bakom kameran. Och allt var så himla mysigt. Sång och matlagning och julrim och lekar och allmän julmysig stämning. 😊❤🎄 Gud, vad jag saknar min älskade teater! 😭❤ Hoppas verkligen att vi kan ses igen till våren...

Och boken jag läste ut ikväll var den andra Hellesta-romanen. Jag har läst hela serien tidigare, men kände nu (efter att äntligen ha tagit mig igenom samtliga Maria Lang-deckare - jag ämnar förresten semestra i Nora i sommar med anledning av detta, om coronahelvetet tillåter) för att läsa om Margit Söderholms romansvit. De senaste dagarna har jag plöjt igenom de två första, så det kommer nog gå undan. 😊 (Och ja, jag är medveten om hennes vidriga Hitler-sympatier - och ja, det skaver som fan i mig...och utöver det finns det såväl rasistiska som antifeministiska aspekter i hennes texter som jag har svårt att förlika mig med...men ändå tilltalas jag av hennes böcker, och kan lite priviligierat välja att delvis bortse från det mindre angenäma i hennes person och författarskap när jag läser och tänka att böckerna ju skrevs för så länge sedan...)

Jag hoppas att min nyvunna energi håller i sig till imorgon, så att jag kan försöka städa och få det lite fint här hemma till jul. 🎄 Natti natti!

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback