Jag klarade det! ✌

Uppdatering angående cellprovtagningspaketet jag hittade i brevlådan i förrgår. Jag genomförde testet i badrummet imorse, och det var inte alls lika obehagligt som jag hade befarat. När provstickan väl var inne så kändes den knappt. Och sedan var det bara att lägga den i provröret och paketera alltihop för vidare transport till labbet. Jag kände mig så himla duktig efteråt att jag var tvungen att ringa mamma och skryta lite. 😉 Hade jag vetat dels att det gick att få ett test hemskickat såhär och dels att provtagningen inte alls var lika vidrig som vården själv framställer den i beskrivningen på hemsidan, så hade jag gjort det för länge sedan.

Heja mig! ✌

Jag hade tänkt gå och jobba idag, men jag tror att jag ska vila lite till. 🤒 Så det blir nog imorgon eller på måndag kanske. Hoppas att jag mår bättre då. Jag har tillbringat hela dagen i lägenheten och tagit det ganska lugnt, förutom en promenad till postlådan förut för att lämna ifrån mig morgonens stordåd. Och då passade jag även på att unna mig lite närkontakt med de blommande körsbärsträden i parken... 🌸🌸🌸Och ikväll är The Ark på teve! 😍😍😍 Så ja...det här får väl betraktas som en glad påsk faktiskt. Om än lite annorlunda än vanligt.

Kommentarer
Livrädd

Heja dig!!!

Apropå körsbärsträd så finns japanska filmen "Under körsbärsträden" på SVT Play just nu om du inte redan sett den. Jag har inte sett den än så rekommenderar osedd men tänkte på dig.

KRAM

Svar: Tack! 😊❤ Jag har sett den en gång för länge sedan, har för mig att den var ganska deppig tyvärr. 😕 Men tack i alla fall. ❤🌸 Kramar
The Worrying Kind

2020-04-11 @ 22:41:03

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback