Insättningssymtom


Igår kväll tog jag min första stämningsstabiliserande tablett och idag lider jag insättningssymtomens vidriga kval. Efter cirka tre timmar på kontoret imorse gav jag upp försöken att jobba och gick hem och lade mig och sov istället. Jag är så jävla trött, jag gäspade mig igenom hela morgonen och nu har jag legat och sovit i över fyra timmar. Och så är jag himla yr och allmänt väck i huvudet, jag är inte alls lika skärpt som vanligt och kan inte riktigt tänka klart - när jag gjorde kaffe till mina kollegor höll jag exempelvis på att glömma kaffepulvret, jag behövde verkligen anstränga mig för att komma ihåg alla moment.

Hoppas verkligen att den här skiten är övergående insättningssymtom och inte några permanenta biverkningar av min nya medicin, för annars kommer jag sluta med den tämligen snart. Jag ska på återbesök på psyk om mindre än tre veckor, så jag håller väl dock ut till dess...

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback