Regnbågsfärgat hår till Pride 🏳️‍🌈

Jag tvingade mig iväg till kontoret igår. Satt och hostade och förbrukade pappersnäsdukar, gick och lade mig och vilade en stund på en soffa och gick slutligen hem tidigare. Tog det lugnt hemma några timmar, tills det blev dags att gå till frisören. Egentligen borde jag ha avbokat det och bara stannat hemma och sovit, men då skulle jag ju inte hinna bli fin i tid till East Pride...så jag kämpade mig igenom frisörbesöket också, precis som jag kämpat mig igenom större delen av dagen på jobbet. Idag har jag dock stannat hemma igen, har legat och sovit större delen av dagen. Men imorgon tänker jag göra ett nytt försök att lämna sjukstugan och gå och jobba. Och på kvällen väntar två Pride-aktiviteter som jag hoppas att jag orkar med.

Min frisör gjorde underverk igår kväll för att göra mig redo för Pride. Hon var nog lika exalterad som jag faktiskt och fotade mitt hår ur alla möjliga vinklar när den fem timmar långa processen var klar. Jag kanske inte ser fullt så exalterad ut på bilderna, men dels är jag allmänt sjukeländig, dels är det jättesent på kvällen och dels känner jag mig väldigt obekväm med att bli fotograferad. Men jag ÄR exalterad, mitt hår har nog aldrig varit så vackert förut...
Kommentarer
Livrädd

Så coolt det blev!!! Krya på dig! KRAM

Svar: Tack! 😄🏳️‍🌈
The Worrying Kind

2019-05-17 @ 13:17:49

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback