Bortklippta scener

Ikväll har mamma och jag varit på specialvisning av den tyska filmen som jag var statist i i somras. De två scener som jag var med i hade dock blivit bortklippta, vilket var lite synd...eller om det var bra kanske, med tanke på vilken fågelskrämma den tyska kostymansvariga hade spökat ut mig till - tänk om 8 miljoner tyskar hade sett mig i den outfiten. 😵 Men mitt hus skymtade i alla fall i bakgrunden i en annan scen, så det var ju alltid något. 😉 Överlag kul med alla Norrköpingsmiljöer. 😊 Själva handlingen i filmen förstod jag inte helt och hållet, eftersom alla pratade tyska och det inte fanns några undertexter...men i stora drag hängde jag väl med något sånär utifrån det jag såg.

I sommar kommer tyskarna tillbaka för att spela in fler filmer. Jag överväger faktiskt att vara med igen. 😊 Och den här gången kommer jag inte ha rosa hår, så då kanske jag slipper dölja håret under någon anskrämlig stråhatt... 😉

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback