I'm Every Lesbian

Dagens Pride-aktivitet: stadsvandringen I'm Every Lesbian. Mycket trevligt - bortsett från den lilla detaljen att vi hela tiden hade en reporter med oss som envisades med att hiva upp sin filmkamera var och varannan sekund. Så nu är syrran och jag med på teve! :O
 
Screenshots från nyhetsinslaget på 24nt.
 
Jag hatar verkligen att bli filmad! (Så då kan man ju fråga sig varför jag vid flera tillfällen ställt upp som statist vid filminspelningar - min inställning till uppmärksamhet är minst sagt ambivalent.) Försökte ignorera kameran, låtsas som om den inte fanns...det gick sådär. Jag ser himla sammanbiten ut - vilket är ett resultat av att jag försöker att se normal ut (man ser sällan normal ut när man anstränger sig för att göra just detta).
 
Själva projektet I'm Every Lesbian blev jag förresten inbjuden till att delta i (stadsvandringen bygger på lesbiska norrköpingsbors egna historier) men jag avböjde. Känner inte att jag har så mycket att bidra med faktiskt. Har ju bara bott i Norrköping sedan hösten 2010...så mina "intressanta ögonblick" (första kärleken, komma-ut-processen, hjärtesorger, homofobi och så vidare) är snarare knutna till Finspång och Kristianstad än till Norrköping. De senaste åren har jag känt mig rätt asexuell (om det beror på hög Sertralin-dos eller negativa erfarenheter av relationer låter jag vara osagt)...så jag har inte så himla mycket "lesbiskt" att säga om Norrköping.
 
Det var dock himla intressant och berörande att få lyssna på andras historier under stadsvandringen. Hög igenkänningsfaktor var det också. Ett fint initiativ och jag hoppas att många kommer att ta del av detta fantastiska material. Karta och audioguide finns på konstnären Sofia Hultins hemsida. :)

Kommentarer
Lillasyster

Det var väldigt intressant :) syns ju i bild nästan varenda sekund, hihi så dant! :D

Svar: Jaa, vi framstår ju som värsta linslössen!! :O
The Worrying Kind

2014-05-03 @ 20:12:37

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback