Post-deklaration-utmattning

Igår skickade vi in de sista INK-ettorna (deklarationer för privatpersoner och enskilda firmor alltså), så idag har jag tagit mig en välförtjänt - och välbehövlig - ledig dag. Jag är så himla trött. Fullkomligt utmattad. Fick en liten energikick igår eftermiddag när jag gjort dagens sista filöverföring till Skatteverket och insåg att vi var i mål. Men sedan återvände tröttheten igen. Har sovit typ halva dagen idag. Funderar på om jag skulle hitta på någonting kul, men föredrar nog att bara ta det lugnt och samla energi inför kommande prövningar. Avslutade gårdagskvällen med att kolla på några naturdokumentärer, tänkte att det skulle vara harmoniskt och avkopplande - men det var mest deprimerande, för det handlade mycket om hur jävla mycket människan förstört, förstör och kommer att förstöra av allt det fina här i världen. Suck.
 
Förra veckan beställde syrran och jag en blombukett till mamma, för vi tyckte att hon förtjänade det. Eftersom hon bor så långt ute i obygden blev den dock inte levererad förrän igår. Men det gjorde inte så mycket att den blev försenad, för hon blev jätteglad när den väl kom. :)
 
 
Gårdagen innebar även en del shopping för min del. På nätet då alltså - några affärer orkade jag väl inte gå i heller! Jag klickade bland annat hem en kalender som verkligen är som gjord för mig (det är Hello Kitty på den ju!) och första säsongen av en teveserie som jag aldrig sett men som Pride-familjen talade sig väldigt varm om i lördags och - självklart - soundtracket till Trassel. Så nu ser jag fram emot några veckor när det kommer komma mycket trevliga paket nerdimpande på hallmattan. :D
 

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback