Ljusare tider

Jag har haft betydligt mycket mindre ångest den här veckan. 🙏 Det känns jätteskönt, även om jag inte riktigt vågar hoppas att det är en permanent vändning i måendet... Fortsatt morgonpigg är jag också. 👍 I onsdags morse åkte jag samma buss som Charlie till Linköping, det var himla trevligt. 😊 Och imorse var det en jätterar busschaufför, hon beundrade min outfit när jag klev på bussen och hon pratade en hel del i mikrofonen under resan och sa både trevliga och roliga saker som fick mig att le. Och på jobbet idag kallade min teamleader mig för sin ängel. 🥰 Och jag har haft ett telefonmöte med en kund som gick jättebra. Jag känner mig så glad och tillfreds och stark och duktig och uppskattad. 😊🙏💖 Även om mörka tankar såklart också smyger sig in...jag har under veckan haft tankar om att inga människor tycker om mig och att jag inte kan någonting...vilket inte riktigt går ihop med min allmänna sinnesstämning just nu, det är liksom små störningsmoment som svävar förbi. 😣 Men ljuset överväger i alla fall.

Tidigt i lördags morse låg jag och ångestshoppade lite, så under veckan har jag fått hem en rätt fet beställning från Kawaii. Det kanske inte är världens bästa sätt att hantera sin ångest på (och det skulle bli fruktansvärt dyrt i längden), men som mamma sa finns det ju sämre sätt också. Och det resulterade ju i en trevlig leverans som jag kommer att ha mycket glädje av. 💖

Imorgon kommer min finaste syster hit, det ser jag fram emot. 🙏❤️❤️❤️

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback