Bakslag och dunderenergi

Jag fick inte min drömlägenhet. 😔 Jag såg det imorse. Och det var som ett slag i magen. Samtidigt som det känns sjukt overkligt. I mina tankar var jag liksom redan på väg att flytta in. Så jag har inte riktigt kunna ta in den här informationen fullt ut ännu. Jag är väldigt, väldigt besviken. Samtidigt som jag försöker tänka att de som flyttar in där nu ju inte kommer bo där i all evighet, och lagom tills de flyttar ut kommer jag ha så sjukt många köpoäng att jag kommer stå först i kön. Eller så får jag någon annan av lägenheterna jag spanat in. Och fram tills dess bor jag kvar i min fina lägenhet i Norrköping.

Men förutom detta bakslag har det varit en bra dag. Jag mår fortfarande illa och jag fortsätter med åksjukearmbanden och nyponsoppan, men jag har världens energi. Två morgnar i rad nu har jag vaknat supertidigt och känt mig utvilad - och varit på plats på kontoret i Linköping strax efter halv sju på morgonen. Och inte nog med det - energin håller i sig hela dagen. Både igår och idag har jag jobbat heltid och sedan satt mig och pluggat när jag kommit hem.

Och ikväll har jag även varit på min älskade teater för generalrepetitionen av Bygdens söner, som jag varmt kan rekommendera. 🎭❤️🙏

Och nu är det jättesent och jag har varit uppe sedan tidigt imorse - men jag känner mig fortfarande pigg. Min nya medicin verkar vara värsta uppåttjacket... 😅

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback