Queer standup 🏳️‍🌈

Ännu en sen Pride-kväll är till ända. 🏳️‍🌈 Jag har hängt med två personer från Pride-familjen och haft det himla trevligt. Ändå känner jag mig lite vemodig. Jag antar att det är kombinationen PMS och typ en veckas sömnbrist som gör mig lite skör just nu. 
 
Vi såg en jätterolig queer standupföreställning ikväll. Och efteråt hängde vi lite med personerna som uppträtt. Eller, de andra hängde - jag bara hängde på och var tyst och kände mig awkward och tråkig (men jag är som sagt lite skör just nu, så jag överanalyserar säkert). 
 
Nu ska jag hur som helst gå och lägga mig snart, det är lååångt efter läggdags och jag är helt slut. 😴 Imorgon kommer mamma och syrran för att gå i paraden med mig. 🏳️‍🌈❤️🧡💛💚💙💜 Och jag ska även hänga en hel del med Pride-familjen, både på morgonen och förmiddagen för att fixa inför paraden och på kvällen för att festa. Jag har mer eller mindre sagt att jag kommer följa med på nattklubb imorgon kväll, såvida inte Ångestmonstret protesterar alltför högljutt. Det känns jätteläskigt, men lite spännande också. Inte för att jag lär stanna så himla länge, jag kommer nog vilja gå hem och sova ganska snart. 😅 
 

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback