Den andra PM(D)S-vågen väller in

Nu har det visst gått lite väl lång tid utan inlägg. Jag inser att jag har ganska mycket PM(D)S just nu, för jag märker att jag är mycket känsligare än vanligt och tycker att folk är dumma i huvudet eller elaka och allting känns bara skitjobbigt och hemskt fast jag rent logiskt vet att det inte stämmer. Detta är den andra vågen av PM(D)S som jag drabbats av sedan jag hade mens senast, och enligt mensappen är min mens nu hela 26 dagar försenad - jag kan bara hoppas att blodbadet äntligen börjar snart så att jag kan se lite mer ljust på tillvaron igen. 
 
Jag har varit sjuk några dagar också, vilket inte precis gör underverk för min psykiska hälsa. Men nu är jag på benen igen, vilket jag är väldigt tacksam över. 
 
I söndags umgicks jag med bästa Charlie. Och hon fick komma hem till mig! Detta är stort, det är inte så många som får göra det. Mitt hem är min borg och min trygghetszon, och att släppa in folk här får mig att känna mig väldigt exponerad. Så ni som tillhör den lilla skara som släpps in här...känn er speciella! Och ni andra - ha tålamod med mig, snälla. 
 
I lördags var det förstås systerdag. Syrran och jag kollade färdigt på tredje säsongen av Mr Selfridge, lade klart mitt senast inköpta pussel och shoppade lite, och så färgade jag hennes hår och sydde upp hennes byxor. 
 
Imorgon åker jag till Vadstena för min traditionsenliga julihelg där. Det tror jag är väldigt bra för mig just nu, för att stabilisera mitt mående.

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback