Helgen

I fredags firade jag en månad på mitt nya jobb och tänkte självklart blogga om denna milstolpe. Men så uppstod en väldigt jobbig situation i familjen som fick mig att bryta ihop totalt och även få en panikattack, så det var inte riktigt läge att skriva något glatt blogginlägg då. Men här kommer en liten uppdatering om de senaste dagarna.

Min skrivbordsplats är tämligen Malinifierad. Taylor, teatern, Hello Kitty, rosa... 😍💖 Jag kan verkligen vara mig själv på kontoret. Och jag känner mig SÅ glad och tacksam över att allt fungerar och känns så bra. 🙏

I fredags deltog företaget i Fotbollströjefredag och skänkte 100 kronor till Barncancerfonden för varje medarbetare som hade på sig en fotbollströja. Och det ställde jag självklart upp på, både som en god gärning och som en rolig grej att göra tillsammans med kollegorna och som ett kliv utanför min komfortzon. (Jag äger förstås ingen fotbollströja, men fick låna en av en kollega.)

Igår firade syrran och jag mammas födelsedag. 🎂❤️

Imorse påskpyntade jag i trapphuset. 🐥

I förmiddags följde jag med Charlie (min bågskyttekompis) och hennes man på en skogsutflykt, vi satt på ett berg intill en sjö och drack varm choklad som värmts över en brasa och hade det jättemysigt. 😊🙏

Resten av dagen har jag ägnat åt mina studier, jag har en deadline idag som blev klar under eftermiddagen.

Och nu ska jag nog bara sova. Jag är helt slut.

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback