Ärenden och utmaningar

Det fortsätter att vara en bra vecka. 🙏 Självklart ligger ångesten inför valet på söndag och tär på mig i bakgrunden...men jag försöker att vara här och nu och inte rusa iväg i katastroftankar.

Igår hade jag möte med en kund. Jag var jättenervös inför det, som jag alltid är, och jag hade bett en av mina chefer vara med som moraliskt stöd under mötet. Men det gick riktigt bra (som det för all del oftast gör, men jag har ändå svårt för att komma ifrån min låga tilltro till mig själv) och efteråt kände jag mig både lättad och stolt. 😊✌️ Och efter jobbet kom syrran och hälsade på mig några timmar, det var mysigt. ❤️

Idag har jag gått lite på stan och letat efter en dosett till mina allergivaccinationstabletter som jag ska börja med på tisdag. Jag hade tänkt mig en grön dosett, eftersom det handlar om pollen som ju har med grönska att göra. 💚 Men efter att ha besökt tre olika apotek gav jag upp och köpte en guldfärgad dosett istället. Om allergivaccinationen lyckas kommer jag ju gå en gyllene framtid till mötes. Så det blir bra.

När jag var klar på apoteket gick jag vägen förbi Rituals-butiken och kikade in. Jag har behövt köpa ny handkräm ett tag men jag har liksom inte vågat (jag har gått förbi butiken flera gånger den senaste tiden men inte fått gå in för Ångestmonstret). Visst skulle jag kunna köpa på nätet, men jag vill utmana mig själv och inte ta den lätta vägen. Och idag kändes det okej att gå in i butiken. Det var lagom många andra kunder där, så personalen uppmärksammade inte min entré i butiken överhuvudtaget. Jag gick målmedvetet fram till Sakura-hyllan och plockade ner de två produkter jag var ute efter. 🌸 Och sedan gick jag till kassan och betalade. Och svängde stolt med min Rituals-påse på hemvägen. 😊

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback