Vinterlycka ❄️❤️

Åh, vad livet känns fint just nu. ❤️🙏 Jag mår betydligt bättre idag. Och idag har mamma och syrran varit här hela dagen och vi har haft det så himla mysigt. Shoppat lite och kollat på film och spelat spel med mera. Dagen har gått alldeles för fort.

Den första snön kom idag. Och det gör mig ju alltid rent barnsligt lycklig. 😍❄️

På kvällen var det dags för mitt tredje (eller nionde, om vi räknar med föreställningarna 2020 😉) musikalbesök av Come From Away. 🎭❤️ Den här gången följde mamma och hennes man med.

Och tjejen jag chattat med sedan april var också där tillsammans med en kompis (efter enträgna försäkringar från mig om att hon bara MÅSTE se den här musikalen) och ikväll HÄLSADE vi faktiskt på varandra IRL för första gången någonsin. ☺️😱 Jag hörde någon säga mitt namn, jag tittade upp och där stod hon. Jag var sjukt nervös innan, men det kändes bra när vi väl pratade (även om Ångestmonstret går bärsärkagång inne i hjärnan på mig nu efteråt och försöker övertyga mig om att jag gjorde världens sämsta intryck och att hon inte vill ha med mig att göra längre 😵). Vi satt inte i närheten av varandra i salongen och vi pratade ingenting efteråt, men för mig är det ett alldeles tillräckligt stort steg att vi överhuvudtaget hälsade på varandra innan föreställningen. Efter sju månaders chattande. (Vad kan jag säga, jag har inte särskilt bråttom. 🤷‍♀️)

Föreställningen var lika fantastisk som den alltid är. Och jag fick gåshud och jag började gråta och jag mimade med i flera av låttexterna. 😍😭❤️🎭 Och jag fick en känsla av att flera av skådespelarna noterade min närvaro i salongen och kanske har börjat märka att jag hänger där tämligen ofta, jag tyckte att de liksom log emot mig vid några tillfällen. 😉😁

När vi kom ut från min älskade teater efter föreställningen hade snön brett ut sitt gnistrande täcke ännu tjockare över marken än tidigare - och det snöade fortfarande. ❄️❄️❄️ Jag svävade hem genom den yrande snön, trippade försiktigt fram i mina gympaskor (ja, jag inser att det börjar bli läge att använda vinterskor nu 🙈) och skrattade lyckligt åt den vita världen omkring mig och den varma känslan i magen. ❄️❤️🙏

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback