Ingen mat och ingen sömn - och ingen fredagsmusikal

Jag hade tänkt börja gå på Come From Away även på fredagar från och med idag. Men på lunchen fick jag veta att kvällens föreställning är inställd. 😭😭😭 Och här har jag gått runt i en sjukt obekväm klänning (med risk för att låta som Lotta på Bråkmakargatan - den killar och sticks 😖) hela dagen för att vara fin på teatern på kvällen. 😒 Nåväl...nu kan jag bara hoppas att lördagens och söndagens föreställningar åtminstone blir av. 🙏

Jag behöver saker att distrahera mig och fylla min helg med. Tack och lov har jag ett tämligen fullspäckat schema i helgen. 🙏 Men varenda minut jag har över innebär alldeles för mycket tid att tänka och freaka ur...

Och ni får ursäkta bristen på uppdateringar den här veckan. Det...har hänt någonting stort. Riktigt stort. Och jag är både lycklig och livrädd. De senaste dagarna har jag knappt kunnat sova och knappt kunnat äta och jag har konstant ont i magen samtidigt som den är full av fjärilar. Och de sömnlösa sena kvällarna ägnar jag åt att förlora mig i snuttigullliga Disney-filmer (hittills har jag avverkat EnchantedBerättelsen om Askungen och High School Musical 3), för att det är vad som känns mest hanterbart att göra.

Jag är ledsen att jag är så kryptisk. Jag kan tyvärr inte säga mer än såhär - än. Men NÅGONTING kände jag ändå att jag behövde säga. För jag håller på att spricka av alla tankar och känslor.

Nu ska jag försöka sova. Med betoning på FÖRSÖKA...

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback