Ett och annat performance

Igår var det söndag och bågskytteträning. 🏹 Men eftersom ingen av oss tre som brukar skjuta klockan åtta på morgonen orkade göra det igår (jag på grund av att jag tillbringade lördagskvällen på teatern och kom hem väldigt sent) hade vi bestämt att vi skulle träna klockan elva tillsammans med tjejgruppen istället. Det var roligt att träffa personer som jag inte träffat på länge. Och det kändes lite underligt att vara så många i lokalen samtidigt, det är jag inte van vid längre. Och det var utvecklande att få tips och synpunkter från proffsen. Och det var ångestladdat att skjuta inför publik och hela tiden bli (be)dömd. Jag var väldigt trött när min bågskyttekompis och jag till slut lämnade lokalen, men nöjd och glad över att träningen trots allt blev av. 
 
Idag har jag hållit ett föredrag om hållbarhetsredovisning för mina kollegor. Jag kände mig rätt lugn fram till typ en halvtimme innan, sedan började Ångestmonstret freaka ur. 😱 Och framförandet gick inte alls lika bra som när jag övat för mig själv eller inför syrran. Men jag genomförde det i alla fall. Och jag hoppas att mina kollegor fick ut något av det. 🙏 
 
Arbetsdagen avslutades, som sig bör såhär på måndagen, med ett gymbesök. Det var väldigt roligt och alldeles lagom jobbigt. 👍 
 
Efter gymmet skyndade jag mig hem och duschade, hörde med Pride-familjen vilka som tänkte gå på kvällens musikalperformance och begav mig iväg till lokalen och mötte upp en tjej från Pride-familjen där. Föreställningen Sprickor ingick i kommunens temavecka Om Psykisk Hälsa som började idag och håller på till på fredag. Det var en väldigt fin föreställning och definitivt värd att stanna uppe efter läggdags för. 🙏 Jag får se hur mycket mer av programpunkterna jag kommer besöka under veckan, tyvärr ligger de flesta under arbetstid...men jag är väldigt nöjd med kvällens föreställning, så det gör inte så jättemycket om det inte blir något mer.

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback