Födelsedag i regnbågens färger 🏳️‍🌈

Det är väldigt sent och jag är väldigt uppe i varv. Jag har haft en så otroligt fin födelsedag idag. 🎂😊💖💖💖 Så många människor som har hört av sig och gratulerat mig, så fin uppvaktning jag fått och så himla trevligt jag haft det hela dagen. 🙏 
 
Dagens outfit. Jag fullkomligt ÄLSKAR den här klänningen, men jag använder den bara vid speciella tillfällen - som idag. 
 
På jobbet blev jag firad med jättegod tårta. 🎂 En av mina chefer kommenterade att jag blivit gammal. 😂 Och för all del - jag var 23 år när jag blev anställd, nu är jag 34. Det är en viss skillnad. Men gammal vete fan om det någonsin kommer vara legitimt att kalla mig, jag är ju liksom det eviga barnet. 
 
På kvällen gick jag på bio med Pride-familjen. 🏳️‍🌈 Jag stod och hängde utanför bion (först på plats, som vanligt 🙈) när de andra dök upp från olika håll - sjungande "Ja, må hon leva". 🎶 Det kändes nästan som en film, det var så himla synkat och oväntat. Jag tyckte verkligen att det var SKITJOBBIGT att stå där medan de sjöng för mig, jag vände och vred på mig och höll för ögonen och öronen och kved i förtvivlan. 😱😱😱 Men jag blev glad också förstås. Att de firade mig. Och de inte bara sjöng - de hade köpt en rosa blomma och ett enhörningsgosedjur till mig också. Alltså, wow! 😭💖 Tjejen som köpte gosedjuret sa att hon stått i affären och funderat över vad hennes inre treåring hade uppskattat, för att det nog stämmer rätt väl överens med vad JAG uppskattar. Och hon fick alldeles rätt. 😂 (Som sagt, jag är det eviga barnet. 😉) 
 
Bästa Cnema har satsat hårt på årets pridevecka och döpt om en av sina salonger till Queerrollen och pyntat den med regnbågsflaggor. Och så visar de HBTQ-filmer hela veckan lång. 😍🏳️‍🌈 Först ut idag var Kung Kristina Alexander, och två tredjedelar av East Prides styrelse var på plats för att se den. (Och ja, mitt nya gosedjur har jag förstås döpt till Kristina. 😉) 
 
En tjej i Pride-familjen var sjuk och kunde tyvärr inte hänga med oss andra ikväll. Men hon lade upp detta fina inlägg om och till mig på Facebook istället. Och det fick mig nästan att börja gråta, så rörd blev jag. 😭💖 
 
Yes, nu är min födelsedag snart till ända och årets East Pride har inletts. Jag ser fram emot resten av veckan, det kommer bli helt fantastiskt. HAPPY PRIDE!!! ❤️🧡💛💚💙💜

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback