BĂ„gskytte och prideaffischering đŸłïžâ€đŸŒˆ

Den hĂ€r helgen har verkligen varit intensiv. IgĂ„r var jag ju i Vadstena med familjen. Och idag har jag ocksĂ„ haft fullt upp. Jag började med att mĂ„la ett tredje lager pĂ„ hallbyrĂ„n imorse (bilder kommer senare nĂ€r allt Ă€r klart). Och tvĂ€ttade och bĂ€ddade sĂ€ngen och fyllde pĂ„ morgondosetten och gick ut med soporna. PĂ„ förmiddagen gick jag och mötte en tjej frĂ„n Pride-familjen för att lĂ€mna över lite affischer till henne. Och sedan tog jag spĂ„rvagnen till bĂ„gskyttelokalen, för första gĂ„ngen sedan mitten av april. đŸč 
 
Ordföranden dök upp en kort stund för att lÀmna nÄgon grej, men annars var det bara min bÄgskyttekompis och jag dÀr. De flesta trÀnar utomhus sÄhÀr Ärs, men det kÀnner jag mig inte alls bekvÀm med. Dels Àr jag rÀdd för att skjuta bort pilar (jag har bara tre stycken plus barskaftet), dels Àr det besvÀrligt att ta sig till utomhusbanan med all utrustning utan bil och dels kÀnns det inte superlockande att traska fram och tillbaka över en grÀsmatta i flera timmar som pollenallergiker. SÄ...jag trÀnar hellre inomhus i lokalen, hur fint vÀdret Àn Àr. 
 
Det gick förvĂ„nansvĂ€rt bra idag, med tanke pĂ„ att jag inte trĂ€nat pĂ„ sĂ„ lĂ€nge. Redan den sjunde och nionde pilen trĂ€ffade det gula fĂ€ltet, vilket jag sĂ„klart var tvungen att fotodokumentera. đŸč 
 
Det var jĂ€tteroligt att trĂ€ffa min bĂ„gskyttekompis igen. 😊 Vi tog spĂ„rvagnen frĂ„n lokalen tillsammans efter trĂ€ningen och blev sedan stĂ„ende och pratade en lĂ„ng stund i parken nedanför mitt hus innan vi skildes Ă„t. Ångestmonstret började gorma om att hon sĂ€kert inte alls ville stĂ„ dĂ€r med mig och att jag Ă€r jĂ€ttetrĂ„kig att prata med, men jag lyckades ignorera de tankarna och kĂ€nslorna ganska vĂ€l. 
 
Jag gick in och kastade i mig lite mat och satte igĂ„ng ytterligare en tvĂ€ttmaskin. Och sedan gav jag mig ut igen, för att möta Pride-familjen och gĂ„ en affischeringsrunda.Â đŸłïžâ€đŸŒˆ Det var tredje gĂ„ngen den hĂ€r veckan som vi sĂ„gs för att affischera tillsammans. FörvĂ„nansvĂ€rt mĂ„nga affischer som vi satt upp under veckan sitter faktiskt fortfarande kvar, men mĂ„nga Ă€r nedrivna eller dolda bakom andra affischer. Under helgen har regnsbĂ„gsflaggorna utanför Abetets museum skurits ner, vilket gör mig ledsen men ocksĂ„ starkare i min övertygelse om att Pride verkligen behövs. 
 
Efter affischeringsrundan gick jag hem och bakade hallonmuffins i regnbĂ„gsformar. För ja, de jag bakat till min födelsedag Ă€r förstĂ„s uppĂ€tna nu. Och ja, jag vill kunna ha med dessa till picknicken efter paraden pĂ„ lördag. (Men nej, jag inbillar mig förstĂ„s inte att de kommer finnas kvar dĂ„...sĂ„ det blir nog till att baka nya under veckan. 😂) 
 
Ja, imorgon inleds Ă„rets East Pride. đŸłïžâ€đŸŒˆ Och sĂ„ Ă€r det min födelsedag. 🎂 Kan det bli bĂ€ttre? 😊💖💖💖

Kommentarer

TĂ€nker du skriva en kommentar?

Vad gullig du Àr! Jag blir jÀtteglad nÀr jag fÄr trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. OlÀmpliga kommentarer, sÄsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.



Namn:
Kom ihÄg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback