Återhämtning och rastlöshet

Det blev både intensivt och sent igår, så jag kände mig helt förstörd när jag vaknade imorse. 😴 Total social baksmälla. 😖 Jag behövde den här dagen för återhämtning, så det blev inget bågskytte den här helgen heller. Dagens lämna-hemmets-trygga-vrå-projekt bestod i att gå ut med soporna och det kändes stort nog.

Den här duvan satt utanför mitt sovrumsfönster imorse. 🕊💖

När jag väl pallrade mig upp imorse tog jag tag i det tämligen nödvändiga projektet att göra matlådor (jag hade bara en enda kvar i frysen). Syrran erbjöd sig att hjälpa mig med det igår, men jag kände inte alls för det då så vi gjorde andra saker istället. Men idag gick det inte att prokrastinera längre.

Jag har även ägnat lite tid åt att störa mig på fågelskrämman som satts upp utanför mitt köksfönster för att hålla fåglar borta från restaurangens uteservering. Den har bara suttit där några dagar, men den håller redan på att driva mig till vansinne. Att ständigt se någonting som flaxar runt utanför mitt fönster...det får mig att flippa totalt. 😵 Jag är ännu inte säker på om jag bara behöver tid att vänja mig vid denna rimliga(?) installation eller om det vore legitimt att höra av mig (till restaurangen? eller hyresvärden?) och klaga på detta orimliga(?) störningsmoment i min boendemiljö. 🤷‍♀️

Mest tid idag har jag dock lagt på att plöja igenom samtliga fyra hittills utgivna Heartstopper-böcker. 😍 Det tog sisådär fem timmar. Genom de första två böckerna (som första säsongen av teveserien är baserad på) kände jag mig bara bubblande glad över hur söta Nick och Charlie är tillsammans. 💖💖💖 I den tredje började allvaret smyga sig in och i den fjärde blev jag riktigt ledsen. 😭 Jag visste att det skulle bli så (jag har ju läst dem förut), men på något sätt var jag ändå inte riktigt beredd. Charlies psykiska ohälsa träffar mig som ett slag i magen i den fjärde boken och jag vill bara gråta. 😭

Ja, jag började känna mig väldigt låg och rastlös under eftermiddagen. 😔 Jag kunde inte riktigt ta mig för någonting. Till slut lade jag mig och började läsa Solitaire, vilket antagligen inte var helt lämpligt med tanke på mitt plötsligt så sköra tillstånd och författarens egna content warnings...men jag ville inte riktigt släppa Nick och Charlie, och innan jag kan läsa romanen om dem kände jag att jag borde läsa boken som kommer innan den i serien. Så...ja, det är vad jag har gjort nu ikväll. Har läst ungefär en tredjedel. Rastlösheten vill dock inte släppa, så jag vet inte riktigt om jag gör berättelsen rättvisa. Vi får se.

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback