Akademiskt och fobiskt đŸłïžâ€đŸŒˆ

Dag 2 av Ă„rets East Pride har jag Ă€gnat Ă„t att gĂ„ pĂ„ förelĂ€sningen "Finns det plats? Transpersoner i arbetsliv och organisationer" pĂ„ Arbetets museum (vĂ„rt kĂ€ra museum som Ă€ven idag fĂ„tt mycket uppmĂ€rksamhet i media). đŸłïžâ€đŸŒˆ En doktorand och en professor frĂ„n Linköpings universitet berĂ€ttade om sina aktuella studier och det var verkligen jĂ€tteintressant. 👍 Toby Odlands avhandling vill jag absolut lĂ€sa sedan nĂ€r den Ă€r klar. TyvĂ€rr var jag och resten av Pride-familjen tvungna att avvika innan Ali Ahmed hade hunnit prata klart, för vi skulle pĂ„ funktionĂ€rsutbildning för funktionĂ€rer som ska vara behjĂ€lpliga under paraden pĂ„ lördag, men det vi hann höra var riktigt givande. 
 
Det Ă€r underförstĂ„tt att alla som Ă€r med i arrangörsgruppen ska stĂ€lla upp som funktionĂ€rer...men det Ă€r ocksĂ„ underförstĂ„tt att det inte gĂ€ller just mig...eftersom jag har social fobi. Och jag vet ju egentligen att det Ă€r helt okej för de andra. Men jag kĂ€nner mig Ă€ndĂ„ dum som "inte stĂ€ller upp". Idag meddelade jag lite ursĂ€ktande att jag visserligen tĂ€nkte komma pĂ„ kvĂ€llens funktionĂ€rsutbildning men att jag som vanligt inte Ă€mnar bĂ€ra nĂ„gon arrangörsvĂ€st under paraden. Och jag fick svaret att de inte hade rĂ€knat med nĂ„got annat, att det Ă€r helt i sin ordning och att jag ju gör andra viktiga saker för organisationen. Rent logiskt vet jag ju det...men kĂ€nslomĂ€ssigt var det vĂ€ldigt skönt att fĂ„ en bekrĂ€ftelse. 🙏 
 

Kommentarer

TĂ€nker du skriva en kommentar?

Vad gullig du Àr! Jag blir jÀtteglad nÀr jag fÄr trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. OlÀmpliga kommentarer, sÄsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.



Namn:
Kom ihÄg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback