Pollenattack


Jag är så jävla trött hela tiden, har konstant ont i huvudet och orkar verkligen ingenting. Jag sover många, många timmar varje natt men är fortfarande utmattad när jag vaknar. 😴😢 Jag trodde att det handlade om att jag är utarbetad, och det stämmer säkert till viss del, men idag kom en kollega med en annan teori - pollen. Denna vedervärdiga baksida av min favoritårstid våren. Och ja, jag har ju haft det påtagligt jobbigare än vanligt med kliande ögon på sista tiden. Och ja, trötthet och huvudvärk kan vara en effekt av pollenallergi. Så sjukt frustrerande! 🤯 Men samtidigt skönt att få en förklaring.

Dagen idag har verkligen varit skitjobbig. Min motståndskraft är lägre än noll, och när en person snäste åt mig idag ledde det till att jag satt och grät i flera timmar. 😢😢😢 Vilket inte precis gjorde min redan dunkande huvudvärk mildare... Jag gick hem tidigare än vad jag hade tänkt, gick inte och hämtade paket på hemvägen som jag hade tänkt, tog inte en dusch när jag kom hem som jag brukar...jag har mest legat i sängen och lidit av min huvudvärk och velat SOVA. Hoppas att jag lyckas med det snart... 😴😴😴

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback