Vändning


Jag tror att jag nådde botten igår sjukdomsmässigt. 🤒 Jag kände mig febrig och hostade så häftigt att jag nästan kräktes och låg i sängen större delen av hela dagen, mer orkeslös än tidigare i veckan. Jag orkade inte brodera någonting alls, jag bara låg och kollade på YouTube-videor.

Idag har det varit bättre. Inte så att jag på långa vägar är frisk än, men det går helt klart åt rätt håll nu. Jag har liksom till och med orkat sitta vid datorn och spela Sims en stund nu ikväll (det släpptes ett nytt game pack kl. 19 😍). Min fina syster har varit här med mat till mig idag och hållit mig sällskap en stund. ❤️ Och jag har maratontittat på hela första säsongen av Heartstopper (för fjärde gången 😉).

Imorgon räknar jag med att gå och jobba igen. Då är det liksom en hel vecka sedan de första sjukdomssymptomen började komma. Så jag tror knappast att jag smittar längre. Och jag är ju på bättringsvägen, även om jag inte mår helt bra än. Jag befarar att astman och allergierna kickar in och förstärker symptomen och att det därför kan dröja väldigt länge innan allt blir som vanligt igen. Och det kan jag ju inte gå och vänta på...


Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback