Dagens samhĂ€llsinsats 🆘

Idag har syrran varit hĂ€r hela dagen. Det har varit en vĂ€ldigt trevlig och mysig dag, vi har hĂ€ngt i soffan och kollat pĂ„ KrĂ„kguldet och spelat Super Mario World hela dagen. 😊💖 VĂ€ldigt vĂ€lbehövlig avkoppling efter gĂ„rdagen i Stockholm. 
 
Dagen började dock vĂ€ldigt dramatiskt. NĂ€r jag var pĂ„ vĂ€g till busshĂ„llplatsen för att möta syrran hörde jag höga skrik frĂ„n en park. Jag tĂ€nkte att det var ett brĂ„k eller nĂ„got. Men nĂ€r jag kom nĂ€rmare sĂ„g jag att det bara var en enda person dĂ€r och att personen inte verkade ha riktigt koll pĂ„ verkligheten. Hen skrek hysteriskt och krossade flaskor mot marken och slog pĂ„ föremĂ„l i nĂ€rheten och gick runt och rev ut innehĂ„llet frĂ„n olika papperskorgar och vrĂ„lade "FUCK YOU!" Ă„t papperskorgarna.Â đŸ˜±Â 
 
Jag agerade pĂ„ instinkt bortom Ångestmonstrets kontroll och plockade upp mobilen för att ringa efter hjĂ€lp. Men eftersom jag Ă€r ganska försynt av mig ringde jag först 114 14. Precis som den dĂ€r gĂ„ngen nĂ€r jag hade rĂ„kat fĂ„ i mig valnötter och fick svĂ„rare och svĂ„rare att andas - dĂ„ ringde jag 114 14 istĂ€llet för 112, för jag ville inte vara till besvĂ€r. Men den gĂ„ngen Ă€ndrade jag mig nĂ€r jag fick veta att kötiden var cirka en timme och jag insĂ„g att jag nog inte skulle klara mig sĂ„ lĂ€nge. SĂ„ jag ringde 112. Och det gjorde jag Ă€ven idag. Jag lade pĂ„ innan jag ens fick veta hur lĂ„ng kötiden till 114 14 var och ringde 112 istĂ€llet. Och försökte beskriva sĂ„ gott jag kunde vad det var som pĂ„gick. 
 
 
Men jag kunde inte svara pĂ„ om det var en man eller en kvinna (jag tror att det kan ha varit en ung tjej, men personen hade vĂ€ldigt bylsiga klĂ€der och en luva uppdragen över huvudet och befann sig en bit bort - och jag vĂ„gade verkligen inte gĂ„ nĂ€rmare nĂ„gon som betedde sig sĂ„ aggressivt), och min beskrivning av personen var nog ganska vag (hoodie och ryggsĂ€ck, ganska ung och har ljus röst, verkar vara hög eller nĂ„got). Men personen i telefonen lovade att skicka en polisbil. Och den kom ganska snart. Men jag sĂ„g den bara nĂ€r den Ă„kte och vĂ€nde pĂ„ andra sidan parken, jag vet inte om den hade stannat och plockat upp personen innan dess eller om polisen bara Ă„kte förbi och sedan lĂ€mnade platsen nĂ€r de inte kunde hitta nĂ„gon. Jag hade inte personen inom mitt synfĂ€lt lĂ€ngre och skriken hade upphört strax innan jag fick syn pĂ„ polisbilen. SĂ„ förhoppningsvis satt hen i polisbilen vid det laget. Men jag VET inte. Och det plĂ„gar mig. Jag hoppas verkligen att polisen fick tag pĂ„ personen och att hen fĂ„r hjĂ€lp med...vad som nu var problemet. 🙏 
 

Kommentarer

TĂ€nker du skriva en kommentar?

Vad gullig du Àr! Jag blir jÀtteglad nÀr jag fÄr trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. OlÀmpliga kommentarer, sÄsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.



Namn:
Kom ihÄg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback