Betalningsproblem

Jag gick förbi mataffären på väg hem från jobbet. Och när jag stod i kassan och skulle betala dök en text om att köpet ej medgavs upp på skärmen. Jag blev konfunderad, och försökte igen. Men det blev likadant igen och då satte paniken in på riktigt - för jag skulle ju bara handla för 164 kronor och jag var säker på att jag hade ett par tusen på kortet. 😱 Tack och lov hade jag en 200-lapp i plånboken som jag kunde betala med. Men jag kände ändå både oro och skam över hela situationen.

När jag packat mina varor klev jag lite åt sidan och loggade in på internetbanken...och såg att jag mycket riktigt haft ett par tusen på kontot men att mitt senaste köp i Taylors webbshop (som jag genomförde för typ en månad sedan och trodde var reglerat sedan länge) nu plötsligt blivit draget och att jag bara hade 117 kronor kvar på kontot.

Jag förde över lite pengar från mitt andra konto och kände en blandning av lättnad över att det inte varit något fel och förfäran över att jag inte haft bättre koll. Nu har det gått nästan en timme och jag känner mig fortfarande skärrad över att detta kunde hända. 😳


Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback