10-årsfirande 🥳


Idag var nästan alla kollegor tillbaka på kontoret från sjukdom och VAB, så idag bjöd jag på fika för att fira att det igår var tio år sedan jag gjorde min första praktikdag på min arbetsplats. 🥳💖

En av mina kollegor frågade mig om mina fem största höjdpunkter från de här tio åren, men det kunde jag förstås inte svara på sådär rakt upp och ner. Tio år är en väldigt lång tid och det har ju hänt hur mycket som helst under det senaste decenniet. Jag är inte densamma nu som för tio år sedan, jag har lärt mig och utvecklats massor och jag har samlat på mig mängder av upplevelser och erfarenheter. Att sammanfatta det i en fempunktslista, det blir svårt (och skapar en sjuk prestationsångest, för vad är "rätt" saker att ta upp liksom?! 😱).

Men hur som helst är jag tacksam och glad över att jag är där jag är. 💖

16 januari 2012 strax innan jag skulle gå iväg till kontoret för min första praktikdag vs. 17 januari 2022 strax innan jag bjöd kollegorna på 10-årsjubileumsfika.

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback