10-Ă„rsfirande đŸ„ł


Idag var nĂ€stan alla kollegor tillbaka pĂ„ kontoret frĂ„n sjukdom och VAB, sĂ„ idag bjöd jag pĂ„ fika för att fira att det igĂ„r var tio Ă„r sedan jag gjorde min första praktikdag pĂ„ min arbetsplats. đŸ„łđŸ’–

En av mina kollegor frĂ„gade mig om mina fem största höjdpunkter frĂ„n de hĂ€r tio Ă„ren, men det kunde jag förstĂ„s inte svara pĂ„ sĂ„dĂ€r rakt upp och ner. Tio Ă„r Ă€r en vĂ€ldigt lĂ„ng tid och det har ju hĂ€nt hur mycket som helst under det senaste decenniet. Jag Ă€r inte densamma nu som för tio Ă„r sedan, jag har lĂ€rt mig och utvecklats massor och jag har samlat pĂ„ mig mĂ€ngder av upplevelser och erfarenheter. Att sammanfatta det i en fempunktslista, det blir svĂ„rt (och skapar en sjuk prestationsĂ„ngest, för vad Ă€r "rĂ€tt" saker att ta upp liksom?! đŸ˜±).

Men hur som helst Ă€r jag tacksam och glad över att jag Ă€r dĂ€r jag Ă€r. 💖

16 januari 2012 strax innan jag skulle gÄ ivÀg till kontoret för min första praktikdag vs. 17 januari 2022 strax innan jag bjöd kollegorna pÄ 10-Ärsjubileumsfika.

Kommentarer

TĂ€nker du skriva en kommentar?

Vad gullig du Àr! Jag blir jÀtteglad nÀr jag fÄr trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. OlÀmpliga kommentarer, sÄsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihÄg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback