Veckan börjar bra 😊💖


Idag mÄr jag bra igen. Jag vet inte riktigt vad det Àr för varannan-dags-mÄende-bergochdalbana jag hamnat i, men jag hoppas komma ur det snart för det Àr himla utmattande.

Dock skönt att jag mĂ„r bra idag. Det Ă€r ju mĂ„ndag, vilket innebĂ€r vardagsrutinernas trygga Ă„terkomst. 😊👍 Det har varit en bra dag pĂ„ jobbet, som avslutades med ett jĂ€tteroligt gymbesök (med reservation för att jag kommer ha en annan uppfattning imorgon nĂ€r trĂ€ningsvĂ€rken frĂ„n helvetet gör sin entrĂ© 😉).

Och nu ikvĂ€ll har jag lĂ€st ut en bok jag började lĂ€sa igĂ„r. Efter att lĂ„ngsamt ha tragglat mig igenom en annan bok under flera veckors tid innan jag slutligen nĂ„dde sista sidan igĂ„r, har jag nu pĂ„ bara tvĂ„ kvĂ€llar lĂ„tit mig uppslukas totalt av denna nya lĂ€supplevelse. 😍😍😍 Om ni lugnar er till Ă„rets Ace Week sĂ„ kommer ni fĂ„ en djupare och (förhoppningsvis) mer sansad och vĂ€lartikulerad recension hĂ€r i bloggen, men jag vill redan nu varmt rekommendera er alla att lĂ€sa Upside Down av N.R. Walker. Jag ligger hĂ€r i min sĂ€ng, alldeles för lĂ„ngt efter lĂ€ggdags, och Ă€r alldeles för uppe i varv och exalterad för att kunna somna. 😍😍😍 En sĂ„ sjukt vacker och skör och SÖT kĂ€rlekshistoria mellan tvĂ„ asexuella killar hade jag aldrig kunnat drömma om. Och jag trodde aldrig att jag skulle sĂ€ga detta - men det Ă€r fan bĂ€ttre Ă€n Yaoi. đŸ˜Č😍â˜ș💖 OMFG...hur ska jag kunna sova efter denna upplevelse?!

Kommentarer

TĂ€nker du skriva en kommentar?

Vad gullig du Àr! Jag blir jÀtteglad nÀr jag fÄr trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. OlÀmpliga kommentarer, sÄsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihÄg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback