Kickoff på Gränsö Slott, dag 2

Nu är jag hemma igen, efter två trevliga och intensiva dagar i Västervik tillsammans med kollegorna. Precis som igår hade vi ett fullspäckat schema idag, och efter det och bilresan hem (som självklart gjorde mig illamående trots åksjuketablett) känner jag mig nu helt slut. 😴 Och just nu känner jag mig även lite nedstämd faktiskt, men det har högst sannolikt med den stundande mensen att göra. Hoppas att eländet kommer snart, så att jag kan bli mig själv igen.

Jag orkade såklart inte blogga sent igår kväll, så här kommer en bild på gårdagskvällens goda trerättersmiddag. 😋

Det här såg jag också igår kväll - Alice Babs första loge! Hur coolt?! ☺💖

Såhär fin utsikt hade jag från mitt hotellrum, upptäckte jag imorse (igår kväll var det för mörkt för att se så mycket alls).

Ganska trött efter gårdagen, men ändå redo för en ny dag.

Jag skrev ett litet brev till städpersonalen innan jag lämnade mitt hotellrum imorse. Det låg liksom en lapp med uppmaning om att lämna eventuella synpunkter på baksidan. Så då gjorde jag det. 😊

Frukosten. (Ja, jag valde exakt samma frukost som jag alltid gör när jag bor på hotell. Variation är överskattat. 😉)

Matsalen. Så fint! 😍

Förmiddagsfikat.

Lunchen.

Eftermiddagsfikat. 

(Ja, det innebär en ständig utfodring att vara på konferens. 😂)


Även idag höll jag i en programpunkt, och även idag var jag väldigt nervös. Men jag klarade av det, och det kändes rätt okej ändå. Jag tvivlar på att jag någonsin kommer känna mig rakt igenom bekväm med att stå och prata inför publik, men jag är stolt över att jag under vissa förutsättningar överhuvudtaget kan klara av det nuförtiden. 👏

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback