Den hormonella bergochdalbanan 🎱


IgĂ„r skulle syrran och jag ha stĂ€dat och julpyntat lĂ€genheten. 🎄 Men jag orkade inte. 😮 Trötthet och PM(D)S gjorde att jag mest bara ville hĂ€nga i soffan (innan syrran kom satt jag nĂ€stan och grĂ€t). Vi kollade pĂ„ en film, och sedan lĂ„g jag med huvudet i syrrans knĂ€ och vilade och tyckte synd om mig sjĂ€lv (mĂ„ mensen komma snart! 🙏).

PĂ„ kvĂ€llen besökte jag min Ă€lskade teater tillsammans med mamma och hennes man och sĂ„g Alla mina liv (andra gĂ„ngen för mig, första gĂ„ngen för dem 😉). Eftersom restriktionerna slĂ€ppt skulle vi ha fĂ„tt nya biljetter (utan avstĂ„nd mellan platserna), men mamma hade inte fĂ„tt nĂ„gon ny biljett utan hade en plats lĂ„ngt ifrĂ„n oss andra. 😕 Jag anlĂ€nde till teatern före de andra, och kontaktade personalen och förklarade situationen - sĂ„ nĂ€r mamma och hennes man kom dit hade jag redan hunnit ordna en ny biljett sĂ„ att vi alla tre fick sitta pĂ„ samma rad. 👍 Jag kĂ€nner mig vĂ€ldigt duktig som fixade detta. Nog för att jag Ă€r ganska tjenis med teaterns publikvĂ€rdar, men det kĂ€ndes Ă€ndĂ„ lite lĂ€skigt. SĂ„ heja mig som gjorde detta. 👏 Jag kunde ju liksom ha vĂ€ntat och lĂ„tit mamma lösa det hela...men det gjorde jag inte. 😊

SjĂ€lva pjĂ€sen var bra den hĂ€r gĂ„ngen ocksĂ„, och faktiskt HELT annorlunda Ă€n sist - publiken svarade annorlunda redan pĂ„ den allra första frĂ„gan, sĂ„ efter det var ingenting sig likt. SĂ„ det var bara de första minuterna jag kĂ€nde igen. 😂 Himla spĂ€nnande!

Idag har jag kĂ€nt mig rĂ€tt nedstĂ€md och Ă€ngslig större delen av dagen, men eftersom jag vet att det Ă€r PM(D)S-relaterat sĂ„ har jag inte gjort nĂ„gon större sak av det. Jag har hĂ„llit mig inne i lĂ€genheten hela dagen, och tvĂ€ttat och spelat datorspel och maratonlyssnat pĂ„ RED (Taylor's Version). Och mumsat i mig en chokladkaka som syrran köpte till mig igĂ„r. đŸ«â€

Nu ska jag försöka sova. Och sedan hoppas jag innerligt att jag vaknar upp med mens imorgon. 🙏

Kommentarer

TĂ€nker du skriva en kommentar?

Vad gullig du Àr! Jag blir jÀtteglad nÀr jag fÄr trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. OlÀmpliga kommentarer, sÄsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.



Namn:
Kom ihÄg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback