Så många frågor...


Det sägs att en bild säger mer än tusen ord. Men när det gäller den här bilden skulle jag snarare säga att den väcker tusen frågor. Som väl alla kan sammanfattas i ett stort fett VARFÖR??? 😉

Är det någon vänlig själ som ställt ut dessa utifall att någon förbipasserande går och äter någonting som behöver kryddas mer?

Är det någon som tagit med sina kryddor på en liten utflykt och radat upp dem på bron för att de ska få se tågen, och sedan glömt att ta med dem hem igen?

Är det någon som tappat dessa och inte orkat plocka upp dem (det ligger ju en påse bredvid), och sedan har det kommit förbi någon med OCD och ordnat dem i en prydlig rad?

Är det Jabbadoor som kommit hem från kriget med läckra kryddor som han radat upp för Atlas att beskåda? (Du behöver ha sett musikalen Atlantis för att fatta den referensen. 😉)

Är det någon slags obegriplig konstinstallation? Eller ett socialt experiment för att se hur folk reagerar? Kanske sitter det en dold filmkamera i närheten...?

Så många frågor! Så få svar.

Vad har ni för teorier?

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback