Sommartider, snooze snooze...

Jag brukar inte ha så stora problem med omställningen mellan vintertid och sommartid. Men den här gången känns det verkligen jättejobbigt! 😖 Jag snoozade mer än en timme imorse och släpade mig sedan iväg till kontoret. Och jag har fortsatt känna mig trött hela dagen. 😴 Helt förstörd.

På eftermiddagen var det dags för gymbesök med kollegorna igen. Och det var också jättejobbigt, kanske delvis för att jag var så trött. Men det var också mycket fokus på flås, och det var riktigt plågsamt för mig (trots att jag använt inhalatorn innan passet). Jag satte mig ner på golvet och drack vatten mellan varje övning och halvvägs igenom passet slutade jag göra den jobbigaste övningen helt och hållet, för att skona mina luftvägar. Jag mådde vid det laget nästan illa av ansträngning. 🤢 Så sjukt frustrerande när min kropp inte vill samarbeta med mig. Jag hade ju sett fram emot dagens träning. 😒 Men, men...hoppas att det går bättre nästa gång.


Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback