Så har en ny vecka inletts

Imorse vaknade jag upp till den underbara nyheten att finaste Taylor vunnit en Grammy i kategorin Album Of The Year för folklore. Så otroligt välförtjänt! 💖💖💖 
 
 
Det var vad som till slut fick mig upp ur sängen imorse. 😍 Min trötthet håller i sig - jag var inte på kontoret förrän tjugo över sju imorse. Katastrof! 😱 Hoppas att det vänder snart. Såhär kan vi inte ha det. 
 
Idag öppnade förresten anmälan till höstterminen. Jag hade redan sedan tidigare favoritmarkerat åtta kurser, som jag nu har sökt till. I sommar däremot kommer jag inte plugga någonting alls, vilket känns jätteskönt. Jag hittade ingen sommarkurs som kändes tillräckligt intressant (förutom sådana jag redan läst tidigare 😉), så jag unnar mig tio veckor utan studier i sommar. Jag kommer ha fullt upp på jobbet ändå. Jag slits mellan hopp och förtvivlan över hur den här högsäsongen ska gå ihop sig... 😖 
 
Arbetsdagen avslutades med ett besök på gymmet. Det var ganska mycket fokus på flås idag, så trots att jag använt inhalatorn innan och gjorde alternativa mer Malin-vänliga övningar till några av övningarna klarade jag inte av att köra hela passet. Sisådär halvvägs igenom den sista av de tre stationerna satte jag mig ner på golvet med begynnande astmaanfall och bara flämtade. Jag gjorde några tappra försök att fortsätta ändå, men blev tvungen att avbryta igen. Så frustrerande. 😣 Men fram till dess var det roligt i alla fall. 
 

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback