đŸŽ¶ Fy fan, vad jag Ă€r bra! đŸŽ¶


Det har varit en svajig vecka, men nu Ă€r jag uppe pĂ„ toppen igen. Idag meddelade examinatorn att kompletteringarna pĂ„ kandidatuppsatsen Ă€r tillfredsstĂ€llande - och att jag fĂ„r VG pĂ„ bĂ„de uppsatsen och hela C-kursen. â˜șâ˜șâ˜ș SĂ„ nu ska jag bara skicka in medgivande för publicering av uppsatsen och ansöka om examen i genusvetenskap. Sedan har jag sommarlov! ☀ Efter 14 Ă„rs högskolestudier och 637,5 avklarade högskolepoĂ€ng kommer jag nu ta ett studieuppehĂ„ll, inte bara över sommaren utan Ă€ven över höstterminen (det sistnĂ€mnda Ă€r det dock ingen som tror pĂ„, jag undrar varför đŸ˜‰).

PĂ„ vĂ€g hem frĂ„n jobbet sĂ„g (och framförallt hörde) jag massor av glada studenter som Ă„kte runt i bilar och jublade över att ha gĂ„tt ut gymnasiet. IgĂ„r var det 15 Ă„r sedan jag gjorde detsamma. Nu promenerade jag bara stillsamt hemĂ„t med ett leende pĂ„ lĂ€pparna och kĂ€nde mig lĂ€tt om hjĂ€rtat över att ha klarat av min andra kandidatexamen, och firandet bestod i att jag gick förbi mataffĂ€ren pĂ„ hemvĂ€gen och köpte lite godsaker. Jag gick Ă€ven en svĂ€ng pĂ„ stan (dĂ€r de spelade en Taylor-lĂ„t i en av galleriorna 😍) för att hitta ett enhörningsgosedjur med studentmössa att ge mig sjĂ€lv i examenspresent, men de var slutsĂ„lda sĂ„ jag bestĂ€llde ett frĂ„n nĂ€tet istĂ€llet. 🩄

Kommentarer

TĂ€nker du skriva en kommentar?

Vad gullig du Àr! Jag blir jÀtteglad nÀr jag fÄr trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. OlÀmpliga kommentarer, sÄsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihÄg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback