Frestelser för studienarkomanen


Idag kom antagningsbeskedet till höstterminen. Men jag ska ju tacka nej till alla kurser, för jag ska ju ha studieuppehåll året ut. Japp. Så är det. Jag ska minsann tacka nej.

Än så länge har jag inte svarat. Jag har varit inne på Antagning.se två gånger idag och kikat på antagningsbeskedet. Men jag har inte tackat nej än. Jag har dock inte tackat ja heller, vilket väl får ses som ett framsteg (annars brukar jag tacka ja direkt). Men jag har läst kursbeskrivningarna och kursplanerna igen till de kurser jag blivit antagen till, och det är ju nästan att utmana ödet lite... 😵 Men som sagt, jag har inte tackat ja. Än.

Gaaahh, varför kan jag inte sluta plugga?! 😫 Det är bara en månad(!) sedan jag blev klar med min andra kandidatexamen och tyckte att det skulle bli så himla skönt med ett längre studieuppehåll...men nu överväger jag redan att hoppa på ännu ett läsår med halvfartsstudier parallellt med heltidsjobb. 😖

Men det ska jag inte göra. Nähä då. Jag ska få en lugn och skön och studiefri höst. För jag ska tacka nej.

(Vet inte riktigt om det är er eller mig själv jag försöker övertyga. 😉)

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback