Deckarvandring đŸ•”ïžâ€â™€ïž


Idag har mamma och jag gĂ„tt stadsvandringen Deckarvandring i Emelie Schepps fotspĂ„r hĂ€r i stan. Jag har hört talas om de hĂ€r vandringarna Ă€ven tidigare Ă„r, men det var ju först i vintras som jag lĂ€ste böckerna sĂ„ det Ă€r först den hĂ€r sommaren jag bedömde att jag skulle ha behĂ„llning av att delta. Och det hade jag verkligen, och mamma ocksĂ„. Det var jĂ€tteroligt. 😊

Miljöerna var förstĂ„s vĂ€lbekanta, det Ă€r miljöer jag rör mig i regelbundet och som jag kĂ€nde igen nĂ€r de dök upp i böckerna. Jag kĂ€nde inte till exakt var Janas och Pers lĂ€genheter lĂ„g, bara i vilka omrĂ„den (vi fick fönstren utpekade för oss under vandringen), men annars hade jag stenkoll pĂ„ de platser vi besökte och vad som hĂ€nt dĂ€r i böckerna.

Jag trodde att det mest bara skulle vara Norrköpingsfolk med pĂ„ vandringen, men det var faktiskt en del turister ocksĂ„. Det gjorde mig glad, att litteraturen lockar hit utsocknes besökare. 😊 Och vandringen innehöll en hel del Norrköpingshistoria ocksĂ„, det var inte bara deckarrelaterat. En himla trevlig mix. 👍 Jag hoppas att det blir Ă€nnu fler sĂ„dana hĂ€r vandringar med Ă€nnu fler miljöer i framtiden.

Vandringen leddes av Peter Kristensson.

Kommentarer

TĂ€nker du skriva en kommentar?

Vad gullig du Àr! Jag blir jÀtteglad nÀr jag fÄr trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. OlÀmpliga kommentarer, sÄsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.



Namn:
Kom ihÄg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback