Fin och intensiv helg

Oj, nu har det visst inte blivit några inlägg på hela veckan, utöver paketkalenderinläggen. 🎁 I måndags kväll yogade jag, och eftersom det var andra kvällen i rad fick jag någon slags kaxig amibition om att yoga varje kväll...men det har inte blivit av sedan dess. 🙈 Får hoppas att det kan bli något under den kommande veckan, men den är tämligen fullspäckad så jag tvivlar tyvärr. Men jag ska försöka få till lite julledighet efter det, så då kanske det faktiskt kan hinnas och orkas med. 🙂 
 
I tisdags jobbade jag 10,5 timmar och gick sedan direkt från kontoret hem till en tjej i Pride-familjen för ett möte. 🏳️‍🌈 Det var jag och hon och en person jag bara träffat en gång tidigare, så det kändes både bra och lite läskigt. Men det gick nog rätt okej ändå tror jag. 
 
Sedan har PM(D)S-helvetet rullat in och gjort mig superkänslig för kritik och konflikter, så det var lite kämpigt framåt slutet av arbetsveckan. 😒 Men igår morse kom äntligen mensen, så nu känner jag mig som folk igen. 👍 
 
Just nu är jag skittrött, men väldigt nöjd med helgen. Per har varit här fredag till söndag, och igår kom syrran också (som brukligt är på lördagar) och vi har haft det jättetrevligt. 😊💖 
 
I lördags gick vi på stan i flera timmar och shoppade, vilket är anledningen till att både syrran och Per och jag känner oss helt slut idag. 😴 Jag hittade massor av fina saker till mig själv, och massor av fina julklappar till mina kollegor. Och som ni ser i bilden ovan handlade jag faktiskt på Rituals! Något som varit ett av mina terapimål i flera år att våga göra. Det är ju en sjukt läskig butik, med personal som är EXTREMT påpasslig och serviceminded, men som har så fina produkter som jag vill ha (och brukar köpa på Åhléns istället, för att det känns betydligt mindre läskigt). Men igår var jag alltså inne där och handlade. Tillsammans med Per, annars hade jag inte vågat. Och tack och lov var det ganska mycket folk i butiken, så personalen hade inte riktigt tid att vara så "på" som de normalt är. Vilket var väldigt skönt. Så vi tillbringade faktiskt en ganska lång stund därinne och valde julklappar till några av mina kollegor i lugn och ro. (Oj, spoilervarning för kollegor som eventuellt läser detta. 😉) 
 
Sedan gick vi hem och bakade pepparkakor och lyssnade på julmusik. 🎄❤️ Så himla mysigt! Och en välbehövligt lugn aktivitet efter all social exponering. 
 
Framåt kvällen kollade vi in Norrköping Light Festival och tog en hel del bilder... 
 
 
Idag har vi tagit det betydligt lugnare. Spelat sällskapsspel och promenerat. Dagens stora projekt var att besöka Visualiseringscenter och köra lite VR. Men det var tydligen något tekniskt strul med VR-utrustningen, så vi blev bjudna på en domföreställning istället som kompensation. Väldigt schysst av dem, tycker jag. 😊👍 Den föreställning som passade oss bäst tidsmässigt var egentligen riktad till barn, men vi hade också behållning av den. Den handlade om en isbjörn, en pingvin och en kolibri som åkte ut i rymden för att utforska olika saker. Så det var ju lite terapeutiskt för mig också, att se en film med en pingvin i en av huvudrollerna (eftersom jag förknippar pingviner med L 😕). Jag blev rätt illamående av 3D-upplevelsen, men det var ändå häftigt. 
 
 
Igår kväll kollade vi förresten på Love, Simon, en film som stått i min filmhylla tämligen länge och som jag velat se ännu längre. Jag drar mig alltid lite för att se filmer jag inte sett innan och väljer i allmänhet hellre någon jag redan har sett massor av gånger och kan mer eller mindre utantill. Det är tryggare liksom. Men igår kväll bröt jag det mönstret, och fick äntligen se Love, Simon. Jag hade förstått redan innan att det skulle vara en väldigt fin och sevärd film...och jag blev verkligen inte besviken. Så himla fin! 😭❤️ 
 
Nu ska jag snart delta i ett feministiskt styrelsemöte. Via länk. De andra (som inte är upptagna ikväll) kommer ses hemma hos en av ledamöterna och äta middag och umgås, utöver att ha möte. Men jag hade sagt redan innan att om vi ska ses på kvällstid så gör jag helst det via länk. För jag orkar i allmänhet inte med sociala kvällsaktivieter. Och ikväll orkar jag definitivt inte, jag är helt slut. 😴😴😴 Så jag vill kunna gå och lägga mig direkt efteråt, inte behöva ta mig hem genom halva stan.

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback