Tillbaka pĂ„ bussen! 🚌


Det tog nĂ€stan tvĂ„ mĂ„nader efter vomeringsincidenten, men nu har jag faktiskt gjort det - jag har Ă„kt buss igen! 🚌✌ Med min fina syster som stöd. ❀ TvĂ„ resor med stadsbussen, cirka tio minuter enkel resa. Det var lagom lĂ„ngt för att kĂ€nnas hanterbart, jag behövde köpa nĂ„gra saker sĂ„ det fanns ett Ă€rende, och vĂ€dret var fint sĂ„ det skulle vara okej att promenera om jag blev akut illamĂ„ende och mĂ„ste hoppa av bussen innan rĂ€tt hĂ„llplats. Jag var himla nervös (och jag VET att jag vĂ€ntat för lĂ€nge med att utsĂ€tta mig för detta igen), men det gick bra. Jag mĂ„dde förstĂ„s lite illa, men inte pĂ„ en risk-för-att-krĂ€kas-nivĂ„ (tror jag).

VĂ€l i affĂ€ren kickade min sociala Ă„ngest in (det var orimligt mycket folk dĂ€r för att vara en tid i mĂ„naden nĂ€r folk inte har sĂ„ mycket pengar, för att inte tala om coronaaspekten) och i kombination med att jag var lite för varmt klĂ€dd började jag svettas och kĂ€nna mig yr och olustig och en del av mig ville bara Ă„ka hem igen. 😖 Men det var roligt att shoppa med syrran (det Ă€r det alltid), och hon Ă€r alltid ett bra stöd för mig nĂ€r jag har Ă„ngest och vi tog oss igenom hela affĂ€ren utan att jag flippade ur alldeles.

NĂ€r vi kom ut dĂ€rifrĂ„n var jag dock inte alls redo att sĂ€tta mig pĂ„ en buss igen, trots att vi mycket vĂ€l hade kunnat hinna med en som kom precis dĂ„. Vi lĂ€t den Ă„ka och vĂ€ntade pĂ„ nĂ€sta buss som kom en halvtimme senare. För jag behövde den dĂ€r halvtimmen ute i friska luften för att Ă„terhĂ€mta mig efter Ă„ngesten i affĂ€ren - och för att förbereda mig inför nĂ€sta bussresa.

Vi kom hem vĂ€lbehĂ„llna utan nĂ„gra incidenter (vi gick av bussen en hĂ„llplats tidigare för att vara pĂ„ den sĂ€kra sidan đŸ€ą). Nu Ă€r jag helt slut, men vĂ€ldigt nöjd med dagen. Jag har haft en jĂ€ttefin dag med syrran, jag har köpt hem ett antal saker jag behövde (och nĂ„gra jag kanske snarare villhövde 😉), och jag har utmanat min rĂ€dsla. En bra lördag. 👍

Kommentarer

TĂ€nker du skriva en kommentar?

Vad gullig du Àr! Jag blir jÀtteglad nÀr jag fÄr trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. OlÀmpliga kommentarer, sÄsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihÄg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback