Kontraster


Ikväll har jag varit på min älskade teaters vänförenings årsmöte. Och det hölls i den repetitionssal där Come From Away repeterats - markeringarna fanns fortfarande kvar på golvet. Och en av musikerna från musikalen var en av kvällens gäster. Så jag var ju i sjunde himlen. 😍 Vänföreningens årsmöten är alltid trevliga, men det här var något alldeles extra. ❤


Fallet ner från sjunde himlen blev högt, när jag på hemvägen ringde till mamma - som meddelade att mormor blivit sämre. Jag hade fått höra tidigare under dagen att hon var dålig, men hade nog inte kunnat ta in det riktigt. Nu slog det ner som en bomb.

Jag måste ha hamnat i något slags chocktillstånd. När jag kom hem och tvättade händerna konstaterade jag att tvålen började ta slut, så jag gick för att hämta mer tvål. Men jag blev stående mitt på badrumsgolvet, typ en meter från handfatet, och kom inte alls ihåg vad det var jag skulle göra.

Har tillbringat en stor del av kvällen på badrumsgolvet. Legat på badrumsmattan och pratat med syrran och gråtit och tänkt ungefär en miljon tankar.

Mormor. Älskade mormor. 💔


Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback