Tummen ner för Mindler 👎

 
Idag skulle jag ha haft mitt fjärde psykologsamtal via Mindler. Men psykologen dök aldrig upp i videomötet. Jag trodde först att det var som vid vårt andra samtal, då det blev något teknikstrul som gjorde att jag inte kunde se att hon var inne i videosamtalet och hon inte kunde se att jag var inne i videosamtalet, trots att vi båda två var där...vilket ledde till att hon tänkte rapportera att jag uteblivit från besöket, men just som hon skulle göra det kunde vi plötsligt se varandra. Så då kunde vi äntligen påbörja samtalet, kraftigt försenat och med stort ångestpåslag hos mig. 
 
Men idag var det inte ens så. Idag var psykologen tydligen LEDIG. Utan att ha meddelat mig eller avbokat samtalet. Och det fick jag veta först efter att ha suttit och väntat i videosamtalet en lång, lång stund (till efter att det egentligen skulle vara slut) samt försökt kontakta Mindler både via supporten i appen (där jag inte fick något svar) och via Facebook (där jag till slut fick svar). 
 
Såhär ser det ut när jag är inloggad i det inbokade videosamtalet och väntar på psykologen...som kanske eller kanske inte dyker upp. 😒 
 
Mitt förtroende för Mindler är just nu nere på noll. Människan i Facebook-chatten hävdar att det inträffade verkligen inte hör till vanligheterna hos Mindler, att det självklart inte ska hända och bla bla bla. Själv är jag mer skeptisk - nu har det ju strulat vid två av fyra videosamtal. Det är alltså 50 % chans att de inbokade samtalen blir av som planerat. Ett jävla sätt att behandla psykiskt sköra människor på! 😒 
 
Psykologen och jag har ett till samtal inbokat nästa vecka. Vi får väl se om det blir av eller inte... 
 
 
PS. Ja, jag är förmodligen extra känslig och blir extra upprörd för att jag har PM(D)S just nu...men det gör inte Mindlers agerande mer acceptabelt. Fan, jag är så jävla trött på att psykiatrin pissar på oss patienter!

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback