Tummen ner för Mindler 👎

 
Idag skulle jag ha haft mitt fjÀrde psykologsamtal via Mindler. Men psykologen dök aldrig upp i videomötet. Jag trodde först att det var som vid vÄrt andra samtal, dÄ det blev nÄgot teknikstrul som gjorde att jag inte kunde se att hon var inne i videosamtalet och hon inte kunde se att jag var inne i videosamtalet, trots att vi bÄda tvÄ var dÀr...vilket ledde till att hon tÀnkte rapportera att jag uteblivit frÄn besöket, men just som hon skulle göra det kunde vi plötsligt se varandra. SÄ dÄ kunde vi Àntligen pÄbörja samtalet, kraftigt försenat och med stort ÄngestpÄslag hos mig. 
 
Men idag var det inte ens sÄ. Idag var psykologen tydligen LEDIG. Utan att ha meddelat mig eller avbokat samtalet. Och det fick jag veta först efter att ha suttit och vÀntat i videosamtalet en lÄng, lÄng stund (till efter att det egentligen skulle vara slut) samt försökt kontakta Mindler bÄde via supporten i appen (dÀr jag inte fick nÄgot svar) och via Facebook (dÀr jag till slut fick svar). 
 
SĂ„hĂ€r ser det ut nĂ€r jag Ă€r inloggad i det inbokade videosamtalet och vĂ€ntar pĂ„ psykologen...som kanske eller kanske inte dyker upp. 😒 
 
Mitt förtroende för Mindler Ă€r just nu nere pĂ„ noll. MĂ€nniskan i Facebook-chatten hĂ€vdar att det intrĂ€ffade verkligen inte hör till vanligheterna hos Mindler, att det sjĂ€lvklart inte ska hĂ€nda och bla bla bla. SjĂ€lv Ă€r jag mer skeptisk - nu har det ju strulat vid tvĂ„ av fyra videosamtal. Det Ă€r alltsĂ„ 50 % chans att de inbokade samtalen blir av som planerat. Ett jĂ€vla sĂ€tt att behandla psykiskt sköra mĂ€nniskor pĂ„! 😒 
 
Psykologen och jag har ett till samtal inbokat nÀsta vecka. Vi fÄr vÀl se om det blir av eller inte... 
 
 
PS. Ja, jag Àr förmodligen extra kÀnslig och blir extra upprörd för att jag har PM(D)S just nu...men det gör inte Mindlers agerande mer acceptabelt. Fan, jag Àr sÄ jÀvla trött pÄ att psykiatrin pissar pÄ oss patienter!

Kommentarer

TĂ€nker du skriva en kommentar?

Vad gullig du Àr! Jag blir jÀtteglad nÀr jag fÄr trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. OlÀmpliga kommentarer, sÄsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihÄg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback