PMS-kontroll och intensiv träning med boll


Mensen är i antågande - jag känner mig tämligen PMS:ig idag. 😱 Jag blir liksom helt plötsligt superirriterad över...ingenting?! 🤨 Det har hänt flera gånger idag, men alla gångerna har jag kunnat stanna upp och tänka: "Vad handlar det här om? Har jag faktiskt något att bli irriterad över här - eller är det bara hormonerna som spökar?"

Så jag tror att det har gått rätt bra idag. 👍 Kundtjänsten hos en webbutik jag handlat av nyligen fick sig dock lite (väldigt befogat!) ovett i ett mejl för en stund sedan, men annars har jag kunnat kontrollera mig rätt väl.

Idag var det förresten dags för gymbesök nummer tre med kollegorna (mycket coronasäkert anordnat 👍). Vi fick veta i början av passet att vi skulle hålla på och göra övningar med varsin boll hela passet idag. Och jag tänkte att "hur jobbigt kan det vara?" men det blev jag snart varse att det verkligen var. Jag svettades floder, blev yr och framåt slutet mådde jag nästan illa av ansträngning. 😵 Men det var jätteroligt, som vanligt, och jag kände mig glad efteråt. 😊

Jag var så slut efteråt att jag helt missade att ta en träningsselfie...så ni får en bild på mina nytvättade gympakläder istället. 😉

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback