Sjuk


Jag känner mig fortsatt hängig, så jag stannar hemma från jobbet idag. Har löst de mest akuta arbetsuppgifterna genom att fjärrstyra min jobbdator imorse, men nu har jag parkerat mig i sängen och blir nog kvar här större delen av dagen.

Har jag drabbats av det fruktade coronaviruset? Jag vet faktiskt inte. Det är svårt för mig att avgöra, eftersom flera av coronasymptomen (snuva, andningsbesvär, hosta) ingår i mitt normaltillstånd på grund av mina astma- och allergibesvär. Och huvudvärk får jag ju titt som tätt av psykisk spänning på grund av mina ångestproblem. Så...jag vet inte. Men jag har ingen feber i alla fall, och det verkar ju vara ett ganska primärt symptom. Så det är nog lugnt...?

Hur som helst är jag för matt och hängig för att orka gå några längre sträckor från sängen. Och så har jag ju ont i halsen och känner mig allmänt eländig. Så även om jag inte skulle vara en del av den rådande pandemin känns det som det enda rimliga att vara hemma och vila. Hoppas att det går över snart...

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback