Våfflor och bussförvirring

Idag har syrran och jag varit på Färgargården och ätit våfflor. 😋 Det brukar annars vara tradition att vi firar min födelsedag där, men i år lagade ju syrran och jag maten själva till mitt firande. 🎂 Så åtets Färgargården-premiär blev idag istället.



Något annat som är speciellt med den här dagen är att det är absolut sista dagen som allting är "normalt" i Östgötatrafiken. Inte nog med att det börjar gälla ett nytt biljettsystem imorgon (som verkar helt fucked up), de byter även nummer på alla stadsbussar och drar om en del linjer och tar bort en del hållplatser. 😱😱😱 Jag får sådant jävla stresspåslag av det här. Jag hatar förändringar, åtminstone sådana här totalt meningslösa och superförvirrande förändringar. 😵 Och jag är (såklart) redan nu jättenojig för min Vadstena-resa i juli - hur fan ska jag lyckas genomföra den med det här nya krångliga biljettsystemet?! 😱 Och vad gäller de nya märkliga stadsbusslinjerna så tänker jag försöka undvika dem i största möjliga mån - det går ju oftast alldeles utmärkt att promenera inom stan...

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback